Το βίντεο που προβληματίζει: Μικροί μαθητές χορεύουν προκλητικά & κάνουν twerking - Θύελλα αντιδράσεων

Ενα άκρως προκλητικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου και δείχνει παιδιά από την Κούβα να χορεύουν προκλητικά φορώντας τη σχολική ενδυμασία. Οι γονείς τους μάλιστα είναι περήφανοι για την πράξη των παιδιών τους.
 

Το βίντεο που τραβήχτηκε στην πόλη Camaguey της κεντρικής Κούβας έχει συγκεντρώσει χιλιάδες views και ανέβηκε από τον πατέρα αγοριού που πρωταγωνιστεί στον προκλητικό χορό. 

«Ο Jorge Luis Pérez είναι περήφανος που ο γιος του χορεύει με αυτό τον προκλητικό τρόπο», αναφέρουν τα τοπικά μέσα. Δυο κορίτσια -η ηλικία των οποίων δεν είναι γνωστή- φαίνεται να χορεύουν προκλητικά στο πλευρό των συμμαθητών τους.

 

Το βίντεο που ανέβηκε στο Facebook προκάλεσε πλήθος σχολίων:

«Ηδη στην Κούβα έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πορνεία και μάλιστα σε αυτή την ηλικία. Πού είναι οι γονείς και ο διευθυντής του σχολείου; Τι ηθικές αρχές είναι αυτές που διδάσκουν σε αυτό το σχολείο; Το σχολείο αυτό είναι σκουπίδι», γράφει ο Ricardo Hernandez.

«Τι τα διδάσκουν; Και μετά παραπονιούνται για την πορνεία και τους βιασμούς. Που πήγε η παιδική αθωότητα;», γράφει η Isa Monzon

«Κανένα από αυτά τα παιδιά δεν ξέρει να κάνει πολλαπλασιασμό αλλά ξέρει να χορεύει έτσι. Που είναι οι δάσκαλοι; Που είναι οι γονείς;», γράφει η Nancy Miranda.

«Μην κατηγορείται τους δασκάλους. Οι γονείς των παιδιών αυτών τι κάνουν. Τι τα μαθαίνουν; Είναι ντροπή», γράφει η Rosa Telon.

«Η παιδικότητα έχει χαθεί. Αυτό είναι απαίσιο», γράφει η Wendy Romero.

«Ταπεινωτικό», γράφει η Sonia Navarro.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ