Διεκόπη η συνέντευξη Τύπου του προέδρου της «Ηλεκτρονικής» - Ένταση για την πτώχευση από τους εργαζόμενους

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στην συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί η διοίκηση της εταιρίας "Ηλεκτρονική Αθηνών", στο κτίριο του ΕΒΕΑ.

Συνδικαλιστές εισέβαλαν διακόπτοντας τη συνέντευξη, διαμαρτυρόμενοι για την αιφνιδιαστική ανακοίνωση πτώχευσης της εταιρίας, η οποία εγκρίθηκε χθες από το Πρωτοδικείο Αθηνών.

Παράλληλα, κατηγορούν την διοίκηση της εταιρίας ότι δεν προσήλθε στην προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί τριμερή συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας και απαιτούν απαντήσεις από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας κ. Ιωάννη Στρούτση σχετικά με την καταβολή των αποζημιώσεών τους.

Οι εργαζόμενοι της Ηλεκτρονικής βρίσκονται σε απόγνωση καθώς όπως γνωστοποίησε η εταιρεία το απόγευμα της Τετάρτης όλα τα καταστήματα από την Πέμπτη 14 Απριλίου, θα παραμείνουν κλειστά αφού κηρύχθηκε σε κατάσταση πτώχευσης. 

Οι υπάλληλοι της Ηλεκτρονικής απαιτούν συνάντηση με την εργοδοσία.

Οι εργαζόμενοι της ηλεκτρονικής Αθηνών αυτή την ώρα βρίσκονται στο κεντρικό κτίριο της εταιρίας που στεγάζει τα γραφεία στην οδό Λένορμαν και Κηφισού και ζητούν από στελέχη τα κλειδιά του κτιρίου.

Λίγο νωρίτερα ομάδα 70 ατόμων περίπου έφυγε από τα κεντρικά γραφεία κατευθύνθηκε προς το υπουργείο Εργασίας προκειμένου να ζητήσουν δεσμεύσεις για τις αποζημιώσεις και τα δικαιώματα τους σε συνάντηση που πραγματοποίησαν εκπρόσωποι των εργαζομένων και της εργοδοσίας με τον κ. Νεφελούδη. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ