Απίστευτη εξέλιξη στη δολοφονία του Βαζακόπουλου στη Σαντορίνη - Συνελήφθη ο 21χρονος Βούλγαρος φίλος του

Νέα τροπή παίρνει το θρίλερ στην υπόθεση του Τάκη Βαζακόπουλου, από την Σαντορίνη, 20 μήνες μετά τη δολοφονία του, καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης συνέλαβαν τον φίλο του 21χρονου για ανθρωποκτονία.

Συγκεκριμένα, η ανακρίτρια της Νάξου εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, για τον Βούλγαρο φίλο του άτυχου Τάκη Βαζακόπουλου.

 

Πριν από λίγες μέρες, η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» είχε αποκαλύψει την αρχική ομολογία του φίλου του αδικοχαμένου μουσικού, την οποία στη συνέχεια ο ίδιος ανακάλεσε.

 

Η Αγγελική Νικολούλη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alpha, ανέφερε χαρακτηριστικά για την οικογένεια του Τάκης Βαζακόπουλου: «Είναι πολύ συγκινημένη, είναι ταραγμένη, ζητούν από τον άνθρωπο που κατηγορείται για τη δολοφονία του παιδιού της να αποκαλύψει πού είναι το πτώμα του. Έχει την ελπίδα πως θα βρει τον Τάκη της, για να του ανάβει ένα κερί».

«Ενώ τον είχαν καλέσει στην ασφάλεια Σαντορίνης ,τρεις μήνες μετά την εξαφάνιση, για να δώσει άλλη μια κατάθεση, φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία, πάνω σε έναν καυγά», είπε η κ. Νικολούλη, μιλώντας για τον κατηγορούμενο.  

 

Να σημειωθεί, πως η δολοφονία του άτυχου μουσικού αποκαλύφθηκε, τρεις μήνες μετά την εξαφάνιση του, στις 7 Αυγούστου 2014.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ