Μπαρμπουνάκι δια χειρός Παπαϊωάννου - Ξεμύτισε και τρίτο στο Κολωνάκι μετά την Ερυθραία & την Γλυφάδα

Oλο και περισσότερο απλώνει τα δίχτυα του στα νερά της προσιτής θαλασσινής γαστρονομίας ο δεξιοτέχνης της ψαροφαγίας Γιώργος Παπαϊωάνου. 

Με έμπειρους συνεταίρους στο χώρο της εστίασης τον Δήμο Στασινόπουλο («Giacomo», «Phos Mykonos», «Pastis», «Block 146», «Rock ‘n’ Roll» ) και τον Γιάννη Μαλούχο («Malconi’s», «Αλεπού», «Καλαμάκι Κολωνάκι» κ.ά. ) στήθηκε πριν από τρία χρόνια το πρώτο «Μπαρμπουνάκι» στη Γλυφάδα, το δεύτερο «Μπαρμπουνάκι» έχει πιάσει κάβο στη Νέα Ερυθραία εδώ και 7 μήνες και πριν από μόλις δυόμισι μήνες ένα τρίτο ξεμύτισε στο Κολωνάκι.

Ολόκληρο το… κοπαδάκι κινείται στη λογική των ουζο-τσιπουρο-ψαρομεζέδων, με τον κατάλογο να μονοπωλείται σχεδόν από παστά, μαρινάτα, αχνιστά, ψητά και τηγανητά ψαράκια, σαγανάκια, όστρακα, καβούρια, θράψαλα και χταπόδια, ενώ κάποιες στιγμές κάνουν την εμφάνισή τους και οι μεγάλες ψαρούκλες.

Ο σεφ Βάιος Παπαλάμπρος έχει σταθερά την υψηλή εποπτεία στην κουζίνα και η γεύση απηχεί τη σπουδαία εμπειρία του Παπαϊωάν­νου σε όλες της τις αποχρώσεις. 

Χάρητος 39Β, Κολωνάκι, 2107242717 / Πατρ. Ιωακείμ & Πατρ. Γρηγορίου, Ν. Ερυθραία, 2108070300 / Αγγ. Μεταξά 48, Γλυφάδα, 2109680651, barbounaki

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ