Μπαρμπουνάκι δια χειρός Παπαϊωάννου - Ξεμύτισε και τρίτο στο Κολωνάκι μετά την Ερυθραία & την Γλυφάδα

Oλο και περισσότερο απλώνει τα δίχτυα του στα νερά της προσιτής θαλασσινής γαστρονομίας ο δεξιοτέχνης της ψαροφαγίας Γιώργος Παπαϊωάνου. 

Με έμπειρους συνεταίρους στο χώρο της εστίασης τον Δήμο Στασινόπουλο («Giacomo», «Phos Mykonos», «Pastis», «Block 146», «Rock ‘n’ Roll» ) και τον Γιάννη Μαλούχο («Malconi’s», «Αλεπού», «Καλαμάκι Κολωνάκι» κ.ά. ) στήθηκε πριν από τρία χρόνια το πρώτο «Μπαρμπουνάκι» στη Γλυφάδα, το δεύτερο «Μπαρμπουνάκι» έχει πιάσει κάβο στη Νέα Ερυθραία εδώ και 7 μήνες και πριν από μόλις δυόμισι μήνες ένα τρίτο ξεμύτισε στο Κολωνάκι.

Ολόκληρο το… κοπαδάκι κινείται στη λογική των ουζο-τσιπουρο-ψαρομεζέδων, με τον κατάλογο να μονοπωλείται σχεδόν από παστά, μαρινάτα, αχνιστά, ψητά και τηγανητά ψαράκια, σαγανάκια, όστρακα, καβούρια, θράψαλα και χταπόδια, ενώ κάποιες στιγμές κάνουν την εμφάνισή τους και οι μεγάλες ψαρούκλες.

Ο σεφ Βάιος Παπαλάμπρος έχει σταθερά την υψηλή εποπτεία στην κουζίνα και η γεύση απηχεί τη σπουδαία εμπειρία του Παπαϊωάν­νου σε όλες της τις αποχρώσεις. 

Χάρητος 39Β, Κολωνάκι, 2107242717 / Πατρ. Ιωακείμ & Πατρ. Γρηγορίου, Ν. Ερυθραία, 2108070300 / Αγγ. Μεταξά 48, Γλυφάδα, 2109680651, barbounaki

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ