Μην αντιστέκεσαι: Το πρώτο εκείνο βίντεο με τον Σάκη Ρουβά να χορεύει καταπληκτικάααά στο πρωινό της Ρούλας

 «Θα ήθελα να σας παρουσιάσω ένα νέο παιδί. Ενα παιδί που ονειρεύεται. Θέλει να μπει στον κόσμο της μουσικής και νομίζω ότι πρέπει να του δώσουμε αυτή την ευκαιρία από την τηλεόραση. Κυρίες και κύριοι ο Σάκης Ρουβάς». 

Τον τρόπο που παρουσίασε τον Σάκη Ρουβά στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση  θυμήθηκε η Ρούλα Κορομηλά το βράδυ του Σαββάτου στο Epsilon στην πρεμιέρα του «Μπράβο Ρούλα» που σηματοδότησε την επανεμφάνισή της με τηλεοπτικό σόου μετά από πολλά χρόνια απουσίας.

Ας θυμηθούμε λοιπόν πως η Ρούλα Κορομηλά ανέδειξε το Σάκη Ρουβά μέσα από την τηλεόραση να τον φιλοξενεί στην εκπομπή της «Πρωινός καφές» στα πρώτα χρόνια της καριέρας του. 

Όσο για την χθεσινή πρεμιέρα; Το «Μπράβο Ρούλα» σημείωσε 23,8% στο γενικό σύνολο. Το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» έφτασε στο 21,6%. Μεγάλη ήταν, όμως, η διαφορά στο λεγόμενο νεανικό κοινό, όπου η Ρούλα Κορομηλά άφησε πίσω της τον Σπύρο Παπαδόπουλο με διαφορά 8,2 μονάδων. Ας μη ξεχνάμε, όμως, ότι πρόκειται για πρεμιέρα. Εντός των επόμενων εβδομάδων θα διαμορφωθούν τα νούμερα αυτής της «κόντρας». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ