Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Γίρκι Κατάινεν στην Αθήνα: Συναντήσεις με Αλέξη Τσίπρα, Κυριάκο Μητσοτάκη & τραπεζικούς

Το πρόγραμμα του αντιπροέδρου της Κομισιόν περιλαμβάνει: στις 10:00 θα μιλήσει στη Βουλή, στα προεδρεία και σε εκπροσώπους των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Παραγωγής Εμπορίου και Οικονομικών Υποθέσεων.

Στις 12:00 θα εκφωνήσει ομιλία με θέμα «Το Επενδυτικό Σχέδιο και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Στρατηγικών Επενδύσεων στην Ελλάδα» λίγο πριν την ολοκλήρωση της εκδήλωσης με θέμα «Info Day: Επενδυτικό Σχέδιο Γιούνκερ για την Ευρώπη» που διοργανώνεται από την Αντιπροσωπεία της Ε.Ε. στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, στην Αίγλη Ζαππείου.

 

Η συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα είναι προγραμματισμένη για τις 13:00.

 

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας με τους προέδρους συστημικών τραπεζών και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, στις 14:00.

 

Αμέσως μετά θα έχει και το τετ α τετ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Τη στιγμή που η έλλειψη ρευστότητας ταλανίζει την ελληνική οικονομία και κοινωνία, ο αντιπρόεδρος Κατάινεν επισκέπτεται την Ελλάδα για να υπενθυμίσει στις επιχειρήσεις τις ευκαιρίες που ανοίγει μπροστά τους το επενδυτικό σχέδιο Γιούνκερ, ευκαιρίες που, στην περίπτωση της χώρα μας, έχουν μείνει ως επί το πλείστον ακόμα ανεκμετάλλευτες», ανέφερε ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ε.Ε. στην Ελλάδα, Πάνος Καρβούνης, με αφορμή την επίσκεψη του κ. Κατάινεν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ