Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Το ναυάγιο του Τιτανικού -reality: H διαβόητη τραγωδία σε πραγματικό χρόνο- animation για παιχνίδι

Το Titanic: Honor and Glory είναι ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο project στον χώρο του gaming, καθώς επιδίωξη των δημιουργών του  είναι η πλήρης αναδημιουργία του πλοίου και των χώρων του με κάθε λεπτομέρεια, έτσι ώστε ο παίκτης να μπορεί να περιπλανηθεί εκεί, όπως δεν το έχει κάνει ποτέ ξανά. 

Επίσης, πέραν αυτού, οι δημιουργοί θέλουν να αναδημιουργήσουν και ένα κομμάτι του Σαουθάμπτον της εποχής, πέρα από το πλοίο και τις συνήθεις «υποχρεώσεις» (μοντέλα χαρακτήρων κλπ) που χαρακτηρίζουν ένα game.

 

Με φόντο το μοιραίο ταξίδι το 1912, ο παίκτης, ενσαρκώνοντας έναν 23χρονο Αμερικανό φοιτητή που προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του όσον αφορά σε μια σειρά διεθνών εγκλημάτων για τα οποία κατηγορείται, βρίσκεται στο «αβύθιστο» υπερωκεάνειο με σκοπό να εξιχνιάσει την υπόθεση.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, πέρα από το «Story mode», ο παίκτης θα μπορεί να εξερευνήσει τον «Τιτανικό» και το Σαουθάμπτον στο «Tour Mode» χωρίς να φοβάται μην συλληφθεί από τους διώκτες του, ενώ επίσης υπάρχει ένα «Simulator Mode» που επιτρέπει στον παίκτη να οδηγήσει το σκάφος, και πιθανώς και άλλα που ενεπλάκησαν στην ιστορία, όπως τα Olympic, Nomadic και Carpathia.

 

Ακόμη, εξετάζεται το ενδεχόμενο το παιχνίδι να περιέχει multiplayer, με τους παίκτες να αλληλεπιδρούν στον μικρόκοσμο του παιχνιδιού- στον μικρόκοσμο του μοιραίου πλοίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ