Π. Καμμένος: Η συζήτηση για την ασφάλεια σε μια απολύτως ασφαλή χώρα αποτελεί έγκλημα

Η Ν.Δ. «ενθυλάκωσε» τη λογική των τσεκουριών, υποστήριξε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μιλώντας στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την ασφάλεια. 

«Τα λοστάρια έχουν την ίδια λογική με τη λογική των τσεκουριών, που κρατούσε ο Μάκης Βορίδης, και την ενθυλακώσατε στη Ν.Δ.», τόνισε.

Παράλληλα ο κ. Καμμένος επισήμανε ότι η φράση του Κ. Μητσοτάκη «διαλύουμε σήμερα ένα μεταπολιτευτικό ταμπού, μία αγκύλωση που έχει επιβάλλει μία περιθωριακή αριστερίστικη λογική» είναι «αυτό ακριβώς που είπε ο κ. Βορίδης, ως βουλευτής του ΛΑΟΣ, όταν ο Κ. Καραμανλής είπε ότι η Ν.Δ. δεν θα συνεργαστεί με τα άκρα».


«Δέχεστε αυτή την λογική, που βάζει τα άκρα να κάνουν το κουμάντο στη χώρα», εκτίμησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που επέκρινε την ΝΔ ότι μετατρέπει τους πρόσφυγες σε τρομοκράτες όταν συνδέει το προσφυγικό με την ασφάλεια.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ΝΔ να εμπλακούν οι Ένοπλες Δυνάμεις στο προσφυγικό: «οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν πρόκειται να εμπλακούν αν δεν έχουν τέτοια εντολή από την πολιτική ηγεσία και ελπίζω αυτό να μην χρειαστεί ποτέ».


Ακόμη πρότεινε την χρήση βιομετρικής ταυτότητας για τα χιλιάδες ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, καθώς στο σύστημα εντάσσονται τα στοιχεία όσων είναι πάνω από 18 ετών: «Θα πρέπει να αποφασίσουμε την χρήση βιομετρικών στοιχείων για τα ασυνόδευτα παιδιά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από διακινητές ή για εμπόριο οργάνων».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ