Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Πάνος Καμμένος: Γιατί πήγε στην Βουλή με έναν ροφό... 19 κιλών;

Τι δουλειά έχει ένας ροφός 19 κιλά στη Βουλή και μάλιστα σε μια συζήτηση για την ασφάλεια;

Έχει και παραέχει όταν τον ροφό κρατά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και την κυκλοφορεί στους βουλευτές ο ίδιος με την εντολή να μη πάει στους δημοσιογράφους. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ο υπουργός εμφανίζεται με ψάρι θήραμα. Εσχάτως είχε ξεσηκώσει σάλο με τη φωτό του πλάι σε έναν σπάνιο καρχαρία κρατώντας τον μάλιστα από τη μύτη.  

Στη φωτό ο κ. Καμμένος όχι μόνο κρατά το ψάρι αλλά κατά την προσφιλή συνήθεια όλων των ψαράδων-ψαροντουφεκάδων που τους τυγχάνει ανάλογο ψάρι του ανοίγουν το στόμα για να δείξουν πόσο μεγάλο είναι.

Σύμφωνα πάντως με τον Βηματοδότη που φέρνει στη δημοσιότητα το θέμα ο κ. Καμμένος, δεν ήταν διόλου ευχαριστημένος με την κυβερνητική σκέψη για έξτρα 50άρικο στους ιδιοκτήτες μικρών ξύλινων και φουσκωτών σκαφών.

Ο κ. Πολάκις πάντως έδινε συγχαρητήρια στον υπουργό Άμυνας γιατί οι βουλευτές των ΑΝΕΛ στάθηκαν εμπόδιο να ψηφιστεί αυτή η τροπολογία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ