Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Εντυπωσιακό γιοτ που μοιάζει με UFO: Έχει κήπο, υποβρύχιο παρατηρητήριο & αιολική ενέργεια

Με UFO ή πλανήτη μοιάζει η νέα πλωτή πρόταση της Jet Capsule, ένα σκάφος βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας. UFO είναι άλλωστε και το όνομά του, τα αρχικά του Unidentified Floating Object, και αποτελείται από δύο ημισφαίρια που ουσιαστικά χωρίζονται από έναν «δίσκο» που λειτουργεί ως κατάστρωμα.

Στο «κατάστρωμα» μπορεί επίσης να δημιουργηθεί κήπος με γρασίδι και δέντρα (!) ενώ στο εσωτερικό υπάρχει κουζίνα, σαλόνι και πολυτελείς ανέσεις.

Στο χαμηλότερο επίπεδο υπάρχει κι ένα μικρό μπάνιο.

Χάρη σε ειδικό σύστημα αισθητήρων, το σκάφος μπορεί να διατηρεί τη θέση και τη σταθερότητά του ακόμα και σε ταραγμένη θάλασσα, λένε οι σχεδιαστές που αναζητούν επενδυτή ώστε να φτιάξουν το πρότυπο σκάφος.

Το UFO είναι φιλικό προς το περιβάλλον καθώς είναι ενεργειακά αυτάρκες χρησιμοποιώντας ηλιακά πάνελ αλλά και αιολική ενέργεια και το ίδιο το νερό. Έχει επίσης ηλεκτρικό κινητήρα και γεννήτρια νερού που μετατρέπει το αλμυρό νερό σε πόσιμο.

Πολλοί θα το ήθελαν αλλά δεν απευθύνεται σε λάτρεις της ταχύτητας, αφού η μέγιστη ταχύτητά του είναι μόλις τρεις κόμβοι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ