Απολύθηκε σχεδόν το σύνολο του προσωπικού του τηλεοπτικού σταθμού ΚΥΔΩΝ στην Κρήτη - Λουκέτο μετά από 23 χρόνια στον αέρα

Την απόλυση τους έλαβαν χθες εργαζόμενοι στην Τηλεόραση ΚΥΔΩΝ και η πορεία ενός μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού που λειτουργεί εδώ και 23 χρόνια φαίνεται δυσοίωνη.
 

Την Παρασκευή κλήθηκε το προσωπικό στο σταθμό, προκειμένου να υπογράψει τις απολύσεις του και να λάβει την πρώτη δόση της αποζημίωσης του.
 
Συγκεκριμένα, απολύθηκε το μεγαλύτερο μέρος του τεχνικού και διοικητικού προσωπικού και εντός της εβδομάδας, αν όχι τη Μεγάλη Δευτέρα, αναμένονται οι απολύσεις και των υπολοίπων εργαζομένων. 

Το κανάλι θα συνεχίσει να εκπέμπει κανονικά με εκπομπές «ψυγείο» όπως συνηθίζεται να λέγεται ή με απλά λόγια με επαναλήψεις εκπομπών και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν θα ξαναβγεί ούτε δελτίο ειδήσεων.
 
Εδώ και αρκετό καιρό υπήρχαν καθυστερήσεις στις πληρωμές της μισθοδοσίας και γενικά τα τελευταία 5 χρόνια ακουγόταν ότι ο σταθμός αντιμετώπιζε διάφορα θέματα οικονομικής φύσεως. 

Η διαφημιστική πίτα στα ΜΜΕ έχει συρρικνωθεί πάρα πολύ. Βέβαια, αυτό δεν έχει σταθεί εμπόδιο για τα υπόλοιπα κανάλια της Κρήτης, που μέχρι τώρα έχουν καταφέρει να αντιμετωπίσουν αυτή τη δύσκολη κατάσταση και να παραμείνουν σε λειτουργία.
 
Πριν από περίπου 3 εβδομάδες ανακοινώθηκε επισήμως στους εργαζομένους το κλείσιμο του καναλιού, αφού μετά την γενική συνέλευση των μετόχων στις 30 Μαρτίου αποφασίστηκε η εκκαθάριση της εταιρίας.

Το μέχρι πότε ο σταθμός θα συνεχίσει να εκπέμπει έστω και με ανακύκλωση προγράμματος ή αγορασμένες εκπομπές δεν έχει οριστεί χρονικά ούτε έχει καθοριστεί με ημερομηνία το αν και πότε θα ρίξει μαύρο. 

Πηγή: flashnews.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ