Μία πρίμα μπαλαρίνα μας δείχνει τι τρώει & παθαίνουμε πλάκα! Να πως περιγράφει την καθημερινότητά της

Η Isabella Boylston είναι πρίμα μπαλαρίνα του American Ballet Theater και μπορεί να είναι υπερήφανη για σπουδαίους ρόλους στο ενεργητικό της.

Μιλώντας στο περιοδικό «Elle» και αποκαλύπτει πώς είναι η καθημερινότητά της μοιράζοντας τα μυστικά διατροφής της και το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί.

«Συνήθως ξυπνάω γύρω στις 9 το πρωί και προσπαθώ πάντα να τρώω ένα αρκετά πλούσιο πρωινό όποτε έχω χρόνο. Λατρεύω κάθε είδους αυγά το πρωί με τοστ. Αν έχω χρόνο να καθίσω, προτιμώ αυγά με πανκέικς», λέει η μπαλαρίνα σημειώνοντας ότι συνηθίζει να απολαμβάνει το πρωινό της σε ένα από τα αγαπημένα της μαγαζιά κάθε φορά που έχει χρόνο. Το γεύμα που προτιμά έχει λίγο από τα πάντα. Ομελέτα, γαλλικό τοστ, φρούτα αλλά λουκάνικο από κοτόπουλο. «Ξέρω ότι αυτά που τρώω δεν είναι ό,τι περιμένει ο κόσμος να τρώνε οι μπαλαρίνες. Νομίζω ότι ο κόσμος συνήθως εκπλήσσεται κάθε φορά που βλέπει πόσο τρώμε στην πραγματικότητα», σχολιάζει η μπαλαρίνα.

Στη συνέχεια παρουσιάζει το έντονο και πολύωρο πρόγραμμά της. «Μετά το πρωινό ξεκινάω τη γυμναστική και πρόβες μου οι οποίες μπορεί να διαρκέσουν και εφτά ώρες».

Η Isabella Boylston δεν τα πάει καλά με τη μαγειρική για αυτό και όταν δεν μαγειρεύει ο σύζυγός της συνηθίζει να τρώει σε κάποιο εστιατόριο.

Ένα από τα αγαπημένα της πιάτα είναι μία σαλάτα που περιλαμβάνει ρόκα, πατάτες, μανιτάρια, κόκκινο λάχανο, λευκό τσένταρ, μήλα και ψωμί ολικής άλεσης. Την σαλάτα την προτιμά γιατί είναι καλή πηγή βιταμινών και ιχνοστοιχείων και προσπαθεί να τρώει μία κάθε μέρα είτε για μεσημεριανό είτε για βραδινό.

Τα σνακ της είναι συνήθως φρούτα, με προτίμηση στις μπανάνες που γεμίζουν το σώμα με ενέργεια, και η μαύρη σοκολάτα με θαλασσινό αλάτι.

Το αγαπημένο της φαγητό είναι η μακαρονάδα και προσπαθεί να τρώει συχνά. «Τρώω μακαρόνια πριν από κάθε παράσταση, περίπου 5 ώρες πριν ώστε να έχω χρόνο να χωνέψω, και συνήθως σε κάποιο εστιατόριο», λέει αποκαλύπτοντας όμως ότι την αγαπημένη της μακαρονάδα την φτιάχνει ένας από τους πολύ καλούς της φίλους και γείτονες. Περιλαμβάνει σολομό, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και λεμόνι.

«Ο κόσμος πιστεύει ότι τα μακαρόνια και το ψωμί είναι κακό! Νομίζω ότι από ο,τιδήποτε, πιθανότατα το μόνο πράγμα που πρέπει να αποφύγετε είναι η ζάχαρη. Δεν τρώω τόνους από γλυκά, αν λαχταρώ ζάχαρη, θα φάω, αλλά δεν αποτελεί κανονικό κομμάτι της διατροφής μου, εκτός από τη μαύρη σοκολάτα», αναφέρει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ