Όταν μια "χοντρούλα" κωμικός, η Amy Schumer γίνεται εξώφυλλο στο Vanity Fair & θέλει κλικς χωρίς... βρακί

Η διάσημη φωτογράφος Annie Leibovitz την φωτογράφισε για το τεύχος Μαΐου μεταμορφώνοντάς την σε pinup girl με ένα κατακόκκινο κορμάκι έξω και... "φλεγόμενο" κορίτσι-της-διπλανής-πόρτας μέσα, με ένα T-shirt και τίποτα άλλο.

H Amy Schumer είναι έξυπνη, "ζουμερή" κι ακομπλεξάριστη, πλούσια, διάσημη, δηλώνει ερωτευμένη, έχει πάρα πολύ χιούμορ, κολλητή φίλη την Jennifer Lawrence, γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί σε μια σούπερ επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά -το Inside Amy Schumer, είναι ακτιβίστρια κατά της οπλοκατοχής, έχει προταθεί για Χρυσή Σφαίρα κι έχει κερδίσει ένα βραβείο Emmy. Κι όλα αυτά στα 34 χρόνια της.

 

"Εκλιπαρούσα την Annie να με φωτογραφίσει χωρίς εσώρουχο μόνο με ένα T-shirt. Της εξήγησα πόσο σημαντικό ήταν για εμένα και τελικά συμφώνησε. Ένιωσα δυνατή και όμορφη. Το κατάλαβε μόλις τράβηξε τα πλάνα.

Ή μπορεί και να έτρεξε στην τουαλέτα για να κάνει εμετό. Ήταν μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου" λέει στη συνέντευξή της VF η Amy. 

 

Το άρθρο του περιοδικού είναι ουσιαστικά μια ωδή στις επιτυχίες της διάσημης κωμικού, ωστόσο σε κάποιο σημείο γίνεται αναφορά και στην ταινία "Trainwreck", το σενάριο της οποίας έχει γράψει η ίδια, και την τραγωδία που συνοδεύει πλέον την φήμη της ταινίας.

Τον περασμένο Ιούλιο, στη Λουιζιάνα, ένας άνδρας άνοιξε πυρ μέσα σε μια κινηματογραφική αίθουσα κατά την διάρκεια της προβολής της συγκεκριμένης ταινίας σκοτώνοντας τρία άτομα και καταλήγοντας τελικά νεκρός κι ο ίδιος.

 

Η Amy πληροφορήθηκε το συμβάν από τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεών της, ενώ βρισκόταν σε ένα ξενοδοχείο μόνη της. "Ήμουν μόνη μου και ξέρετε, σκέφτηκα, μακάρι να μην είχα γράψει ποτέ αυτήν την ταινία" λέει.

 

"Είναι όπως όταν συνέβη το ίδιο με την ταινία 'Dark Knight' στο Παρίσι. Η ιδέα του απλώς να θες να βγεις έξω και να περάσεις καλά- καταλαβαίνετε, να ανυπομονείς γι' αυτό- δεν ξέρω γιατί αυτό μου προκαλεί τόση πολλή θλίψη" σημειώνει.

Και για να αντισταθμιστεί το μελανό σημείο, το Vanity Fair φυσικά δεν παραλείπει να την ρωτήσει για την φιλία της με την Jennifer Lawrence, την οποία και όπως δήλωσε γνώρισε πρόσφατα μέχρι και τους συμμαθητές της από το σχολείο.

 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πέρυσι, ταίριαξαν απίστευτα, έκτοτε κάνουν κολλητή παρέα και τώρα ετοιμάζουν μαζί μια κωμωδία, την οποία γράφουν από κοινού.  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ