Δεν άφησε διαθήκη ο Prince: 500 εκ. δολάρια το λιγότερο η αμύθητη περιουσία του

Η αδελφή, του Prince, Tyka Nelson, ζήτησε με έγγραφα που κατέθεσε στο δικαστήριο της Μινεσότα να οριστεί ειδικός διαχειριστής για να χειριστεί όλες τις υποθέσεις του εκλιπόντος αδελφού της, καθώς επίσης να οριστεί με διαθήκη το ύψος της περιουσίας του μουσικού.

Η αξία του μουσικού καταλόγου του Prince έχει εκτιμηθεί σε πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τον τραγουδιστή και πρώτο μάνατζερ του μουσικού, Owen Husney.

 

Η ακριβής αξία των ακινήτων του Prince δεν έχει ακόμα καθοριστεί, σύμφωνα με το Associated Press, αλλά υπολογίζεται σε τουλάχιστον 27 εκατομμύρια δολάρια σε ακίνητα.

Από την άλλη η εφημερίδα L.A Times ανέφερε πρόσφατα ότι η ακίνητη περιουσία του Prince θα μπορούσε να ανέρχεται σε περισσότερα από 300 εκατομμύρια δολάρια, με τη δυνατότητα να ανέβει ακόμη περισσότερο τα επόμενα χρόνια.

 

Ο Prince βρέθηκε νεκρός την Πέμπτη 21 Απριλίου, σε ηλικία 57 χρόνων, μέσα σε έναν ανελκυστήρα του Paisley Park Studios, που βρίσκεται σε προάστιο της Μινεάπολης. Η αιτία του θανάτου του διάσημου τραγουδοποιού και ερμηνευτή δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

 

«Δεν ξέρω αν υπάρχει διαθήκη και δεν έχω κανέναν λόγο να πιστέψω ότι μπορεί ο αποθανών να έχει αφήσει κάποιας μορφής διαθήκη», είπε η Nelson στην αναφορά της με την οποία ζητάει να οριστεί ειδικός διαχειριστής για την περιουσία του αδελφού της.

Πρόσθεσε ότι ένας διαχειριστής είναι απαραίτητος «διότι δεν έχει οριστεί κάποιος αντιπρόσωπός του στην Μινεσότα ή κάπου άλλου».

 

Η σορός του Prince αποτεφρώθηκε σε μία οικογενειακή τελετή την περασμένη Παρασκευή.Οι πωλήσεις των άλμπουμ του έχουν εκτοξευθεί αμέσως μετά το θάνατό του, φτάνοντας στην κορυφή των τσαρτ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ