Η εκθαμβωτική Julia με 26.000 followers πετάει τα λεφτά της και 'καίει' το Instagram

Τη λένε Julia Stakhiva, είναι μόλις 23 ετών και "κολυμπάει" ήδη στο χρήμα. Την αποκαλούν "ζάμπλουτο παιδί του Instagram" και εκείνη καμαρώνει για τις 200.000 λίρες που ξοδεύει κατά μέσο όρο κάθε χρόνο σε ρούχα και πτήσεις στη Μόσχα για ένα... κομμωτήριο.
 

Ναι, σωστά διαβάσατε. Ο αγαπημένος της κομμωτής ζει στη Ρωσία και εκείνη κάθε δύο μήνες πετάει για τη Μόσχα για να κουρευτεί από τα χέρια του. Νοικιάζει μάλιστα το κομμωτήριο για μία ολόκληρη μέρα για να ασχολείται μόνο με την αφεντιά της.


Η νεαρή με καταγωγή από την Ουκρανία ζει στο Λονδίνο
. Έγινε γνωστή από το πρόγραμμα του Channel 4 "Τα πλουσιόπαιδα του Instagram" και αποκαλύπτει ότι έχει επίσης δικό της σοφέρ και μια οικονόμο στο σπίτι για ο,τι χρειαστεί.

Η γκαρνταρόμπα της ανέρχεται στο 1,5 εκατομμύριο λίρες Αγγλίας, ενώ μισθώνει συνοδό που την ακολουθεί στις νυχτερινές εξορμήσεις της για να ελέγχει το πόσο μεθυσμένη είναι. Με τα λεφτά των γονιών της έχει ξεκινήσει τις πλαστικές επεμβάσεις από τα 18 της.

Τα "κατορθώματα" της τα διαφημίζει στο Instagram όπου έχει πάνω από 26.000 followers. Απλά επειδή έχει λεφτά.  Για την ακρίβεια έχει τα λεφτά του πατέρα της που διατηρεί εργοστάσιο παραγωγής τροφίμων στη Βρετανία.

Όπως αναφέρει η The Daily Mail ξοδεύει περίπου 30.000 λίρες τον χρόνο για λόγους αισθητικής προσώπου. Μεταξύ άλλων διατηρεί τα μαλλιά της λεπτά με ενέσεις στο δέρμα του τριχωτού του κεφαλιού της.

 

Τι δηλώνει στη Daily Mail; "Μπορείς να είσαι πλούσιος αλλά δεν είναι εύκολο να είσαι και όμορφος. Οι πλούσιοι δεν ζηλεύουν τα λεφτά των άλλων πλουσίων, ζηλεύουν την εμφάνιση.

 

Για μένα το βασικότερο είναι η εμφάνιση και το στυλ. Όλοι πρέπει να κάνουν αισθητικές επεμβάσεις από μικρή ηλικία. Καλύτερα να εξοικονομείς χρήματα για τέτοιες επεμβάσεις, παρά να τα ξοδεύεις για φαγητό. Πολλοί κάθονται σπίτι, τρώνε πίτσα, αράζουν στον καναπέ τους και με κρίνουν. Αυτοί δεν είναι αρκετά γενναίοι για να κάνουν οικονομίες για μια πλαστική επέμβαση για την εμφάνιση τους". Η λογική της Julia Stakhiva. Μάλιστα.

Πάντως οι πλούσιοι γονείς τους τη στηρίζουν και με το παραπάνω. "Στόχος μου είναι να γίνω διάσημη και επιτυχημένη. Δεν μπορώ να δουλέψω σε γραφείο λόγω της εμφάνισης και της μόρφωσης μου (ναι, το δήλωσε ΚΑΙ αυτό).

 

Οι γονείς και οι φίλοι μου με θεωρούν ηγέτη και νομίζω πως μπορώ να βρω πολύ εύκολα δουλειά μετά το πανεπιστήμιο. Οι γονείς μου φρόντιζαν πάντα να έχω το καλύτερο στη ζωή μου. Μου αγόρασαν την πρώτη μου αγαπημένη τσάντα μάρκας Louis Vuitton όταν ήμουν εννέα ετών και η ζωή στην πολυτέλεια είναι αυτό που έχω γνωρίσει. ". Η ίδια σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων στο Regents University του Λονδίνου.

 

Του χρόνου πάντως θα πρωταγωνιστήσει στο The Majors, μια τηλεοπτική σειρά που απεικονίζει την καθημερινή ζωή των πλουσιόπαιδων. Ενδιαφέρον θέμα ε; Όχι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ