Βίντεο: Ρώσος δικηγόρος τρώει τις αποδείξεις της τροχαίας για τον μεθυσμένο πελάτη του

Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας σε δικαστικό μέγαρο στην πόλη Kyzyl της αυτόνομης Δημοκρατίας της Τούβα στην κεντρική Ρωσία.

Ένας δικηγόρος, το οποίου το όνομα δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, φαίνεται να μελετά τα έγγραφα που αφορούν τον πελάτη του για την πρόκληση τροχαίου υπό την επήρεια αλκοόλ και βρίσκονται πάνω στο γραφείο της γραμματέα του εισαγγελέα.

Αν και αρχικά βάζει την ανάλυση του αλκοτέστ στην τσάντα του, στη συνέχεια αποφασίζει να φάει το χαρτί και να εξαφανίσει μια και καλή τα έγραφα.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ο δικηγόρος πρόλαβε να καταπιεί το πιο σημαντικό κομμάτι των στοιχείων, αναφέρει η Βρετανική Daily Mail.

Όταν η γραμματέας επέστρεψε στο γραφείο της ο δικηγόρος της είπε ότι η αναφορά που αφορά τον πελάτη του έχει χαθεί και επομένως δεν υπάρχουν στοιχεία σε βάρος του.

Αυτή άμεσα κάλεσε την ασφάλεια του κτηρίου και τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας αποκάλυψαν τις πράξεις του. Ο δικηγόρος πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης δύο ετών ή ένα πρόστιμο της τάξης των 200.000 ρουβλιών (2.500 ευρώ).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ