Story of the day: Σιαμαία αδελφάκια ζουν στην Ταϊλάνδη, βλέπουν τον κόσμο με ελπίδα & κάνουν τα πάντα μαζί

​Είναι κυριολεκτικά αχώριστες αλλά αυτό φαίνεται να μην τις ενοχλεί καθόλου… Ο λόγος για δύο επτάχρονα κοριτσάκια, την Πιν και την Παν που είναι σιαμαία αδελφάκια και ζουν στην Ταϊλάνδη.

Όπως βλέπετε, τα δύο κορίτσια γεννήθηκαν με δύο ξεχωριστά κεφάλια, στήθος και χέρια, αλλά είναι ενωμένα από τη μέση και κάτω. Αυτό σημαίνει πως μοιράζονται ένα ζευγάρι πόδια, με την Πιν να έχει τον έλεγχο του ενός και την Παν να ελέγχει το άλλο.


Έτσι έμαθαν να περπατούν και να κάνουν μαζί τα πάντα… Να ντύνονται, να τρώνε, ακόμα και να κάνουν ποδήλατο, πάντα μαζί. Και πάντα αχώριστες.

Μάλιστα, οι αγαπημένες αδελφούλες δεν θέλουν να χωριστούν, παρά το γεγονός ότι οι γιατροί τους δίνουν σοβαρές ελπίδες να επιζήσουν μετά την εγχείρηση.

Τα κοριτσάκια ζουν μαζί με τον παππού και την γιαγιά τους, οι οποίοι τα περιγράφουν σαν δύο «κανονικά και ευτυχισμένα» παιδιά.  Όπως λέει η γιαγιά τους στην the sun, τους αρέσει να τραγουδούν, να τρώνε παγωτό και να βοηθούν η μία την άλλη.

Παρά το γεγονός ότι είναι «ενωμένες», οι δίδυμες έχουν εντελώς ξεχωριστές προσωπικότητες. Όπως λέει η γιαγιά τους, στην μία αρέσουν τα μαλλιά κοντά, ενώ η άλλη τα προτιμά μακριά, ενώ διαφορετικές είναι και οι προτιμήσεις τους στο φαγητό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ