Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ δηλώνει ξαφνικά πως απαλλάχθηκε από το πάθος του αλκοόλ: "Δεν μου αρέσει πλέον η μέθη"

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ δηλώνει ότι κατάφερε τελικά να κόψει το αλκοόλ.

«Για λίγο καιρό τώρα δεν πίνω. Πραγματικά δεν μου αρέσει πλέον η μέθη», δήλωσε ο 67χρονος στην εφημερίδα Le Parisien.

Αυτό μπορεί να εκπλήξει πολλούς Γάλλους, που έχουν συνηθίσει να διαβάζουν για τις "μεθυσμένες περιπέτειες" του ηθοποιού. Όπως όταν  εμφανίστηκε μεθυσμένος σε εκδήλωση για τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο και φώναζε αισχρολογίες ή όταν είχε συλληφθεί γιατί οδηγούσε υπό την επήρεια του αλκοόλ και έπεσε από τη μηχανή του.

Πριν από δύο χρόνια, ο γάλλος ηθοποιός είχε πει σε συνέντευξη ότι έπινε υπερβολικά, όποτε βαριόταν. «Δεν μπορώ να πιω ως φυσιολογικός άνθρωπος. Μπορώ να καταναλώσω 12, 13, 14 μπουκάλια την ημέρα, αλλά ποτέ δεν είμαι εντελώς μεθυσμένος. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας υπνάκος 10 λεπτών και νιώθεις φρέσκος», είχε δηλώσει.

Το 2013, ο Ντεπαρντιέ πήρε τη ρωσική υπηκοότητα, έχοντας νωρίτερα επικρίνει δημόσια τον Φρανσουά Ολάντ, για την απόφασή του να ανεβάσει τη φορολογία στο 75% για κάποιους πλούσιους.

Στη συνέντευξή του στην Le Parisien, ο Ντεπαρντιέ εκθείασε για μία ακόμη φορά τον Βλαντιμίρ Πούτιν, λέγοντας ότι ο Ρώσος πρόεδρος του δίνει μαθήματα γεωπολιτικής. «Εχω πολύ ιδιαίτερη σχέση μαζί του. Συναντιόμαστε και μέσω μεταφραστή μιλάμε πολύ», δήλωσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ