Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Αυτά είναι τα "Παιδιά του Ήλιου" - Η μυστηριώδης ιστορία δύο αδελφών που "ζουν" μόνο την ημέρα!

Τα δύο μικρά αδέλφια, ο εννιάχρονος Αμπντούλ και ο 13χρονος Σοαΐμπ αποτελούν ότι πιο παράδοξο έχουν αντιμετωπίσει οι γιατροί του Πακιστάν. 

Τα δύο αδέλφια, στα οποία έχει δοθεί το όνομα «Τα παιδιά του ήλιου», ζουν και συμπεριφέρονται σαν κανονικά παιδιά όσο κρατά το φως της ημέρας. Ωστόσο, μόλις ο ήλιος δύσει, τα δύο αδέλφια πέφτουν σε μια κατατονική κατάσταση, που μοιάζει σχεδόν με ύπνωση. 

Ο Πακιστανός καθηγητής Ιατρικής Javed Akram, δηλώνει ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συνάδελφοί του δεν γνωρίζουν τι ακριβώς προκαλεί αυτό το φαινόμενο. «Είναι μια πρόκληση για εμάς. Οι γιατροί μας κάνουν ειδικά τεστ για να εξακριβώσουν γιατί αυτά τα παιδιά είναι ενεργά στην ημέρα, αλλά δεν μπορούν ούτε να ανοίξουν τα μάτια τους, ούτε να μιλήσουν ούτε να φάνε όταν πέσει ο ήλιος»

Ο συγκεκριμένος γιατρός δήλωσε ότι παρέχεται δωρεάν βοήθεια στα δύο αδελφάκια από την κυβέρνηση, ενώ τα έχουν μεταφέρει στην πρωτεύουσα της χώρας το Ισλαμαμπάντ, για να γίνουν εξετάσεις. Μάλιστα δείγματα του αίματός τους έχουν σταλεί στο εξωτερικό για ενδελεχείς μελέτες. Οι ερευνητές συλλέγουν επίσης χώρα αλλά και αέρα από το χωριό της οικογένειας.

Ο πατέρας τους έχει παντρευτεί μία πρώτη εξαδέλφη του, και δύο από τα έξι παιδιά τους πέθαναν στην αρχή της ζωής τους. Τα άλλα δύο παιδιά τους δεν δείχνουν κάποια συμπτώματα ασθένειας. Ο ίδιος υποστηρίζει την απλή θεωρία ότι «τα παιδιά μου παίρνουν ενέργεια από τον ήλιο».

Όμως οι γιατροί ήδη έχουν απορρίψει την ιδέα ότι το φως του ήλιου παίζει κάποιον ρόλο, καθώς τα παιδιά μπορούν να ζουν κανονικά ακόμα και όταν βρίσκονται σε ένα σκοτεινό δωμάτιο ή όταν υπάρχει συννεφιά, αρκεί έξω να είναι ημέρα! Κάτι που αυξάνει το μυστήριο πίσω από την υπόθεση των δύο παιδιών, τα οποία πλέον συζητούνται ευρέως στην ιατρική κοινότητα σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ