Με προβλήματα και σήμερα οι μετακινήσεις: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Με προβλήματα θα κινηθούν και την Κυριακή οι πολίτες στην Αθήνα, καθώς τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα συμμετάσχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις ενάντια στην ψήφιση του ασφαλιστικού-φορολογικού νομοσχεδίου.

Πιο συγκεκριμένα, λεωφορεία και τρόλεϊ θα κινηθούν μεταξύ 9:00 π.μ. και 21:00. Αποκατάσταση της κυκλοφορίας θα γίνεται ως τις 10:00 π.μ., ενώ θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.

Το μετρό θα ξεκινήσει τη λειτουργία του από τις 9 το πρωί, καθώς θα έχει προηγηθεί στάση εργασίας μεταξύ 5:00-9:00. Τα δρομολόγια στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο δεν θα πραγματοποιούνται καθόλη τη διάρκεια της μέρας.

Στον αντίποδα, ο ηλεκτρικός και τα τραμ θα λειτουργήσουν κανονικά, με τα ωράρια που ισχύουν την Κυριακή. Ο προαστιακός θα παραμείνει εκτός λειτουργίας, καθώς έχει ανακοινώσει 24ωρη απεργία. Τα ταξί θα δουλέψουν κανονι.

Στη Θεσσαλονίκη δεν θα κυλοφορήσουν συνεχίζεται και σήμερα η 48ωρη απεργία που πραγματοποιήσουν το Σαββατοκύριακο οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, συμμετέχοντας στην πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ. Τα αστικά λεωφορεία θα κυκλοφορήσουν λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας. Η νυκτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78Ν «ΚΤΕΛ- Αεροδρόμιο» και τα λεωφορεία για τη δωρεάν μετακίνηση των ΑμεΑ θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ