Με τον Αντρέα Μποτσέλι το μεγάλο πάρτι της Λέστερ για την κατάκτηση της Premier League - Φωτό & Βίντεο

Μέσα σε αποθέωση από τους οπαδούς της η Λέστερ σήκωσε την κούπα της πρωταθλήτριας Αγγλίας στο «King Power Stadium».

Από την περασμένη Δευτέρα, η ομάδα των «αλεπούδων» (όπως είναι το προσωνύμιο της Λέστερ) είχε κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο της Premier League. Τα επίσημα πανηγύρια πραγματοποιήθηκαν χθες, μπροστά στο κοινό τους, μετά το 3-1 επί της Έβερτον στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής. 

Το... θαύμα ολοκληρώθηκε όταν ο αρχηγός της ομάδας, Γουές Μόργκαν και ο «πορωτομάστορας» της επιτυτχίας, Κλαούντιο Ρανιέρι ύψωσαν στον ουρανό την κούπα του πρωταθλητή, με τους οπαδούς να παραληρούν στις εξέδρες. Το... πάρτι ξεκίνησε με το σφύριγμα της λήξης με τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τους ιδιοκτήτες του συλλόγου να γίνονται... ένα κουβάρι και να πανηγυρίζουν.

Παρών στο μεγάλο πάρτι της Λέστερ, του πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδος Κλαούντιο Ρανιέρι, ήταν και ο Αντρέα Μποτσέλι. «Σας παρουσιάζω τον σπουδαίο Αντρέα Μποτσέλι. Είναι εδώ για εσάς».

Ο Ιταλός τενόρος ξεκίνησε να τραγουδά την άρια «Nessun dorma». Ο προπονητής της Λέστερ σήκωσε το χέρι του και ζήτησε από το κοινό να κάνει ησυχία. Και το γεμάτο ευτυχισμένους θεατές γήπαιδο των 32.000 θέσεων, αφέθηκε στη φωνή του...

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ