Άναψαν τα αίματα στη Βουλή: Επεισόδιο με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής & προσωρινή διακοπή (βίντεο)

Άγριο καβγά ανάμεσα σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τον υπουργό Περιβάλλοντος Πάνο Σκουρλέτη ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τα επώδυνα μέτρα 5 δισ. ευρώ που φέρνει το νέο ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο.

Η σύγκρουση κατέληξε σε διακοπή της συνεδρίασης ήρθε ως αποτέλεσμα της βεντέτας που είχαν ανοίξει από νωρίς ο Πάνος Σκουρλέτης με τον Χρήστο Παππά.

Αμέσως μετά την ομιλία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής νωρίς το μεσημέρι, ζήτησε το λόγο ο κ. Σκουρλέτης. Η τοποθέτηση του υπουργού προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι ωστόσο σε εκείνο το σημείο αποχώρησαν από την αίθουσα.

Όμως, ο κ. Σκουρλέτης επανήλθε ξανά λίγο μετά τις έξι το απόγευμα και κατήγγειλε ότι ο κ. Παππάς απείλησε την οικογένειά του και πως δεν φοβάται τους δολοφόνους.
 
Στο άκουσμα της καταγγελίας οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής με προεξάρχοντα τον Γιάννη Λαγό άρχισαν να φωνάζουν κατά του υπουργού Περιβάλλοντος. «Είσαι βλάκας. Δεν ξέρεις τι σου γίνεται» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο προεδρεύων Γιώργος Λαμπρούλης εκείνη την ώρα αρχικά προσπάθησε να ηρεμήσει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής αλλά επειδή αυτό δεν κατέστη δυνατό στη συνέχεια κάλεσε να παρέμβει η φρουρά της Βουλής και να απομακρύνει τον Γιάννης Λαγό. Αυτή την ώρα άνδρες της φρουράς της Βουλής έχουν περικυκλώσει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
 
Από εκείνη τη στιγμή διεκόπη η ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης της συζήτησης στην ολομέλεια αλλά η ένταση δεν σταμάτησε με τους υπουργούς Νίκο Φίλη και Πάνο Σκουρλέτη να συνεχίζουν τις φραστικές αντεγκλήσεις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ