Έξαλλη η κόρη της Ντέμι Μουρ με το Vanity Fair -Της έκοψαν το πηγούνι στο photoshop

Αφορμή ένα αφιέρωμα στο τεύχος Μαΐου, όπου θα φωτογραφίζονταν αδέλφια, επώνυμων οικογενειών.

Η  Ρούμερ Γουίλις φωτογραφήθηκε με τις δύο αδελφές της, όταν όμως πήρε το περιοδικό στα χέρια της, είδε έκπληκτη, ότι της είχαν μικρύνει το πιγούνι. 

Αμέσως πόσταρε τη φωτογραφία στο Instagram και ζήτησε από όσους έχουν κάνει share τη φωτογραφία να την αφαιρέσουν.

 

Η απάντηση της ήταν οργισμένη απέναντι στο ρατσιστικό photoshop που υπέστη. 

«Ο φωτογράφος έκανε photoshop στο πρόσωπό μου για να κάνει το σαγόνι μου μικρότερο και θεωρώ ότι είναι πολύ προσβλητικό για οποιονδήποτε να προσπαθεί να αλλάξει τον τρόπο που δείχνω τόσο δραστικά. Λατρεύω τον τρόπο που δείχνω και δεν θα υποστηρίξω όποιον αισθάνεται την ανάγκη να αλλάξει το πώς είμαι θέλοντας να με κάνει όμορφη. Έστω και αν δεν το συνειδητοποιούν, είναι μια μορφή bullying, την οποία δεν θα υποστηρίξω». 

Σε απάντηση του το περιοδικό αναφέρει πως το photoshop που έγινε στη φωτογραφία σκοπό είχε να επιλύσει κάποια παραμόρφωση με τη χρήση ενός ευρυγώνιου φακού, και όχι να αλλάξει ή να τροποποιήσει το πρόσωπο κανενός. «Μας λυπεί που η Rumer αισθάνεται  έτσι σχετικά με την εικόνα και ελπίζουμε να κατανοήσει πως η πρόθεση μας δεν ήταν να αλλάξουμε την εμφάνισή της». 

 

Η ίδια η Ρούμερ Γουίλις είχε αναφέρει στο παρελθόν πως πάλεψε με τον εαυτό της για να αγαπήσει την εμφάνιση της, για την οποία είχε δεχτεί ποικίλα σχόλια, ιδιαίτερα παιδί στο σχολείο. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ