Γιάννης Αλαφούζος: Έτσι θα ανακαινίσω τη Λεωφόρο & θα κάνω το νέο στολίδι του ΠΑΟ

«Είναι δεδομένη η απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ να γραφτούν οι επόμενες σελίδες δόξας της ομάδας στη Λεωφόρο.

 Το όραμα για τη νέα Λεωφόρο έχει να κάνει με πράγματα που θα σας πουν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Μιχαλαριάς, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Αλαφούζος, η αρχιτέκτονας κ. Μαρία Κοκκίνου, και η υπεύθυνη μάρκετινγκ, Σελήνη Ευθυμίου» είπε αρχικά ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Σταμάτης Γαρρής, για να συνεχίσει ο Γιάννης Αλαφούζος, αναλύοντας το όραμα για την ανακατασκευή του γηπέδου: 

 

«Ευχαριστώ που ήρθατε για να σας δείξουμε την καινούρια Λεωφόρο και να λανσάρουμε την καμπάνια για την κατασκευή της. Διάβασα διάφορα πράγματα κι αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως επισκευάστηκε μετά την κατοχή, το 1948, με πρωτοβουλία του Απόστολου Νικολαΐδη και με έναν μεγάλο έρανο των φίλων του Παναθηναϊκού. Τότε μπήκαν και οι πρώτοι προβολείς.

 

Για την συντριπτική πλειοψηφία των Παναθηναϊκών σπίτι μας είναι η Λεωφόρος. Όλοι έχουμε ξεκινήσει τα πρώτα μας οπαδικά βήματα στη Λεωφόρο. Εγώ έχω πολύ ισχυρές μνήμες από το παιχνίδι με την Έβερτον και τον Ερυθρό Αστέρα. Το γήπεδό μας σήμερα δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μας, δεν είναι ούτε σύγχρονο, ούτε όμορφο, γιατί ο ψυχισμός που εκπέμπει αυτό το γήπεδο είναι συγκλονιστικός.
 
Είχα γνωρίσει έναν Άγγλο αρχιτέκτονα και είχαμε πάει στο Βοτανικό, μια πολύ υποβαθμισμένη περιοχή. Όταν περάσαμε από τη Λεωφόρο μού είπε πως αυτό το γήπεδο έχει ψυχή και εδώ πρέπει να μείνετε». «Όλοι μας θα βάλουμε πλάτη. Τα έργα μας θα ξεκινήσουν αμέσως μετά τα πλέι οφ.

 

Θα κατασκευάσουμε τις νέες σουίτες. Έχουμε ήδη μαζέψει πάνω από 1 εκατ. ευρώ από φίλους της ομάδας. Στόχος είναι να μαζέψουμε όσα περισσότερα χρήματα μπορούμε. Έχουμε ήδη υποβάλει τα χαρτιά για τις άδειες. Θα φτιάξουμε τη δεύτερη εξέδρα για 2.300 οπαδούς και δύο κτίρια στα κόρνερ, αλλά και το μισό περίβλημα στο εξωτερικό.

 
Εμείς είμαστε περαστικοί. Έχουμε μια βάρδια, υπηρετούμε τον Παναθηναϊκό και φεύγουμε. Ο Παναθηναϊκός μένει», τόνισε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Αλαφούζος.
 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ