Το πιο χλιδάτο αεροπορικό ταξίδι σε ιπτάμενη σουίτα με εισιτήριο 33.000 δολάρια & προσωπικό μπάτλερ

Την ώρα που εσείς στριμώχνεστε στα καθίσματα μιας εταιρίας χαμηλού κόστους, ένας άλλος κοινός (όχι και τόσο...) θνητός θα μπορεί να απολαύσει το ταξίδι του σε κάτι πολύ ιδιαίτερο. 

Ο λόγος για την δυνατότητα που προσφέρει η εταιρία Etihad Airways να κάνετε το ταξίδι σας από την Βομβάη στη Νέα Υόρκη (με ενδιάμεση στάση στο Άμπου Ντάμπι) μέσα σε μία πολυτελή σουίτα στο ειδικά διαμορφωμένο διώροφο A380 της εταιρίας. 

 

Το »The Residence» όπως ονομάζεται αυτός ο ειδικός χώρος είναι ένα κανονικό πολυτελές μικρό διαμέρισμα 12 τετραγωνικών, το οποίο διαθέτει όλα όσα μπορεί να επιθυμήσει ο πολύ πλούσιος ταξιδιώτης, καθώς περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- μεγάλη οθόνη 40 ιντσών, δερμάτινο καναπέ, τραπέζι, κρεβάτι μήκους άνω των 2 μέτρων με ιταλικά λινά σεντόνια, καθώς και αυτόνομο ντους.

 

Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Στην προσφορά υπάρχει και ειδικό προσωπικό μόνο για τον συγκεκριμένο επιβάτη. Εκτός από τις αεροσυνοδούς που βρίσκονται μόνιμα στην διάθεσή του, υπάρχει και αποκλειστικός σεφ, ο οποίος μάλιστα μαγειρεύει στην πτήση και δεν τα έχει έτοιμα από πριν. Τα πιάτα που σερβίρεται το φαγητό είναι επιχρυσωμένα και τα ποτήρια από πανάκριβο κρύσταλλο. Επίσης δεν υπάρχει μενού, αλλά ο σεφ μπορεί να μαγειρέψει ανάλογα με τα κέφια σας. 

 

Οποιοδήποτε αίτημά σας κατά την διάρκεια της πολύωρης πτήσης έρχεται να καλύψει ο δικός σας μπάτλερ, ο οποίος μάλιστα έχει εκπαιδευτεί σε μεγάλα ξενοδοχεία του κόσμου. Όσο για το κόστος αυτό φθάνει στα 33.000 ευρώ και περιλαμβάνει και την διαδρομή από το αεροδρόμιο προς το σπίτι και αντίστροφα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ