Ταύρος: 10 τρόποι να κατακτήσεις το ζώδιο αυτού του μήνα

Είναι πλάσματα αισθησιακά και καλόγουστα. Γήϊνοι, θεωρητικά προσιτοί αλλά στην πραγματικότητα σκληρά καρύδια, κομψοί και ευγενικοί αλλά με τη λίστα των «πρέπει» να λειτουργεί στο παρασκήνιο, οι Ταύροι δεν είναι εύκολοι στόχοι.
 

Αν θέλεις να τους πιάσεις από τα κέρατα, λάβε υπόψη:

Ακολούθησε την all time classic συμβουλή του Αριστοτέλη Ωνάση: «Για να είσαι επιτυχημένος, φρόντισε να φαίνεσαι μαυρισμένος, μείνε σε ένα εντυπωσιακό κτίριο, ακόμα κι αν μένεις στο κελάρι, σύχναζε σε καλά εστιατόρια, ακόμα κι αν πίνεις μόνο ένα ποτό και αν δανειστείς, δανείσου πολλά». Για να εντυπωσιάσεις έναν Ταύρο πρέπει να φαίνεσαι οικονομικά «άνετη». Εντάξει δεν χρειάζεται να είσαι και στη λίστα Μπόργιανς (Θεός φυλάξει). Το άνετη έχει σημασία. Δεν αντέχει το μίζερο, επ' ουδενί.

 

Σιγά σιγά και με το μαλακό. Του αρέσει η κλασική θηλυκότητα. Κι επειδή είναι άνθρωπος της ασφάλειας θέλει να βαδίζει αργά και σταθερά. Παραδοσιακά πράματα, μην το ξεχνάς. Ακόμη και με rock όρους.

Κωδικός: Καλό φαγητό. Σημασία έχει η ποιότης και ο αισθησιασμός του γεύματος. Αν του μαγειρέψεις κατά κανόνα θα το εκτιμήσει. Δεν θέλει εντυπωσιασμούς. Αλλά σε αυτά που προτιμάει, δεν έχεις δει αυστηρότερο κριτή.

 

Θα σε μπερδέψει, είναι βέβαιο. Εκεί που λες το κατάφερα το κελεπούρι, ξαφνικά σφυρίζει αδιάφορα. Μπορεί να σου φανεί έως και παθητικός στις αντιδράσεις, κάπως σαν να περιμένει. Καλά νομίζεις. Η υπομονή – και οι ρυθμοί του- τσακίζουν κόκαλα. Θέλει να τεστάρει το προϊόν. Να ξέρει που πατάει. Και δεν βιάζεται. Ξύπνα τον με κινήσεις-ματ, αλλά προς Θεού, μην κινητοποιήσεις τη ζήλια του. Θα το μετανιώσεις.

Ηδονιστής. Χρησιμοποιεί τις αισθήσεις του για να επικοινωνήσει αλλά δεν του αρέσουν πολλά λόγια. Μην κάνεις συστάσεις για το «προϊόν» απλά σερβίρισε το σωστά και άσε τον να το ανακαλύψει. Πρόσφερε του απολαυστικές εμπειρίες – χωρίς πολλά λόγια.

 

Χρησιμοποίησε τη δύναμη της φύσης. Εκδρομές, πικνικ, γεύματα στην εξοχή, μια ωραία βεράντα, τον σαγηνεύουν. Μην ξεχνάς. Ταύρος είναι αγαπάει τα λιβάδια...

 

Πεισματάρης. Μην τον προκαλείς χωρίς λόγο, «κλειδώνει». Και δεδομένου ότι είναι κτητικός δεν ανέχεται την οποιαδήποτε υποψία φλερτ με αντίπαλο.

Είναι από φύση αργός και έχει την τάση να βαριέται εύκολα. Γι' αυτό να έχεις πάντα ένα σενάριο-σαμπάνια: κάτι να ξυπνάνε τα αίματα. Προσοχή όμως. Του αρέσει να τον εκπλήξεις, όχι να τον πιέσεις.

Κάνε την Καρέζη, όχι τη Βουγιουκλάκη. Ο Ταύρος κοιτάει πάντα το συμφέρον του. Και θέλει να αισθάνεται πως έχει μια έξυπνη γυναίκα δίπλα του, που θα τον βοηθήσει να κουμαντάρει τα πράματα. Φυσικά πάντα με την αύρα της ευαίσθητης ύπαρξης που ξέρει να φέρεται σαν γυναίκα, όχι λοστρόμος με δεκάποντα.

 

Καλλιτεχνικοί τύποι: Ψάξε βέβαια να βρεις πως νοούν την τέχνη. Μη σκέφτεσαι στενά. Σε γενικές γραμμές καλλιεργούν το art de vivre και είναι συνήθως συλλέκτες. Μοιράσου τις ανησυχίες τους – γιατί δύσκολα θα σε αφήσουν να μοιραστείς το έχειν τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ