Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

"Sail For Pink": Πάνω από 50 ιστιοφόρα στη Θεσσαλονίκη "ανοιξαν πανιά" κατά του καρκίνου του μαστού

Πάνω από πενήντα ιστιοφόρα άνοιξαν σήμερα πανιά στον Θερμαϊκό Κόλπο στο πλαίσιο της δράσης "Sail For Pink", ενός συμβολικού ιστιοπλοϊκού αγώνα, που διοργάνωσε για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Σύλλογος "Άλμα Ζωής" ενάντια στον καρκίνο του μαστού. 

Σκοπός τη της δράσης, με σύνθημα «η ελπίδα ζει και βασιλεύει», ήταν η εκτενέστερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την ιάσιμη αυτή μορφή καρκίνου, εφόσον διαγνωστεί έγκαιρα. Στην προσπάθεια του Συλλόγου τάχθηκαν αρωγοί, όλοι οι ιστιοπλοϊκοί όμιλοι, οι σχολές ανοιχτής θαλάσσης καθώς και λοιποί πολιτιστικοί φορείς και κοινωνικά σωματεία της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε η «πορεία ελπίδας» δύο χιλιομέτρων, από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία της Θεσσαλονίκης μέχρι το λιμάνι, όπου οι συμμετέχοντες άφησαν το μήνυμά τους για τις γυναίκες που δίνουν το δικό τους αγώνα για τη ζωή.

Σημειώνεται ότι στις εκδηλώσεις που έγιναν στη θάλασσα και στη στεριά, συμμετείχαν περισσότερα από 5.500 άτομα ενώ για τη διοργάνωσή τους συνεργάστηκαν περισσότεροι από 100 εθελοντές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ