Καλοκαιράκι για σήμερα με την θερμοκρασία να φτάνει τους 28 βαθμούς

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, ενώ αναμένονται πρόσκαιρες βροχές στα βόρεια κυρίως ορεινά, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. 

 

Στη Θράκη και στη Μακεδονία αρχικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας και τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 6 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
                                                                                            
Στη Θεσσαλονίκη ήλιος με συννεφιά το απόγευμα και πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα γύρω ορεινά. Το θερμόμετρο από 12 έως 27 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά  παροδικές νεφώσεις τις μεσημεριανές ώρες με βροχές στην Ήπειρο και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά ορεινά. Στο Ιόνιο άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία έως 25 βαθμούς.   
 
Στην Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία έως 27 βαθμούς.
 
Καλός ο καιρός και στα Κύθηρα με ενισχυμένους δυτικούς ανέμους 5 με 7 μποφόρ.
 
Στη Κρήτη,  στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη μόνο συννεφιά. Οι άνεμοι δυτικοί 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο ως 27 βαθμούς.
 

Στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου ηλιοφάνεια και νοτιάδες 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 25 βαθμούς Κελσίου.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική  και ανατολική Στερεά Ελλάδα ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες μόνο νεφώσεις στα βόρεια όπου και στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Ο υδράργυρος θα δείξει έως 28 βαθμούς. 
 
Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός, δυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου. 

 

Βίντεο: weather.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ