Φρικτό έγκλημα στις ΗΠΑ: 86χρονος σκότωσε την άρρωστη γυναίκα του επειδή... δεν μπορούσε να πληρώνει τα φάρμακα

Στις 07:30 το πρωί της Δευτέρας ο 86χρονος William Hager, από την Φλόριδα στις ΗΠΑ, πήγε στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του, άνοιξε το συρτάρι του κομοδίνου, πήρε το 32άρι περίστροφο και πυροβόλησε την σύζυγό του, που εκείνη την ώρα κοιμόταν, στο κεφάλι.

Ο ηλικιωμένος άντρας αμέσως μετά ενημέρωσε τις κόρες του, όπως αναφέρει ο ίδιος στην κατάθεσή του και αργότερα, ειδοποίησε για την πράξη του το γραφείο του σερίφη της περιοχής. Ο Hager όταν χτύπησε την πόρτα του ο αναπληρωτής σερίφης Garry Wilson, άνοιξε αμέσως και του ανέφερε ότι έχει «άσχημα νέα» ενώ ζήτησε συγγνώμη που δεν ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία, καθώς, όπως ισχυρίστηκε, ήθελε να επικοινωνήσει πρώτα με τα παιδιά του.

                                                             

    Η Carolyn Hager

Ο 86χρονος συνελήφθη για την εκ προμελέτης δολοφονία της 78χρονης συζύγου του Carolyn και όπως αναφέρει στην κατάθεσή του, την σκότωσε επειδή δεν μπορούσε να πληρώνει τα έξοδα για τα φάρμακά της. Ο William Hager υποστήριξε στην κατάθεσή του ότι η σύζυγός του έπασχε από πολλές ασθένειες και χρειαζόταν πολλά φάρμακα, ενώ είχε εκφράσει την επιθυμία να πεθάνει, όμως, δεν προκύπτει από τα λεγόμενά του ότι είχε ζητήσει από τον ίδιο να την σκοτώσει.

Στον δολοφόνο απαγγέλθηκε η κατηγορία του εκ προμελέτης φόνου και ακόμα, σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, δεν έχει γίνει σαφές αν ο 86χρονος έχει φροντίσει να προσλάβει δικηγόρο για την υπεράσπισή του.

Όπως δήλωσε ο αναπληρωτής σερίφης στην συνομιλία που είχε με τον William Hager ήταν φανερό ότι ο δολοφόνος γνώριζε καλά τι είχε κάνει καθώς και τις επιπτώσεις της πράξης του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ