Αυτά είναι τα πράγματα που δεν θέλουν να φοράς στο πρώτο ραντεβού οι άνδρες

Πάνω στον ενθουσιασμό μας, μερικές φορές το παρακάνουμε χωρίς να χρειάζεται, μιας και οι περισσότεροι άνδρες δεν θέλουν πολλά «φρου-φρου και αρώματα».

Και για να στο αποδείξουμε, αυτά είναι τα πράγματα που οι ίδιοι θα σε συμβούλευαν να αποφεύγεις, καθώς στην πραγματικότητα είναι περιττά.

 

Τακούνια που σε δυσκολεύουν στο περπάτημα
Θέλεις να βάλεις ψηλοτάκουνα, κανένα πρόβλημα. Το θέμα είναι να διαλέξεις ένα ζευγάρι που θα είναι βολικό στο περπάτημα και στο πόδι. Άλλωστε δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να περπατάς με αυτοπεποίθηση.

 

Τσαλακωμένα ρούχα
Όπως και όταν περνάς από συνέντευξη, το να είσαι περιποιημένη παίζει το ρόλο του. Τα τσαλακωμένα ρούχα «χτυπούν» άσχημα στο μάτι, γι΄ αυτό προτίμησε ένα σύνολο που να ξέρεις πως δεν θα σε «προδώσει».

Τα...μίνι
Ακολούθησε το μυστικό μίας Παριζιάνας. Μην τα βγάλεις όλα έξω στο πρώτο ραντεβού, αλλά άφησε τα περισσότερα στην φαντασία του. Προτίμησε να βγάλεις έξω τον ένα ώμο, φορώντας μία ανάλογη μπλούζα, τις γάμπες σου, αλλά μην το παρακάνεις. Άσε, που τα μίνι είναι μπελάς και δεν βολεύουν.

 

12 στρώσεις make up
Μπορεί να σκέφτεσαι τι 1 στρώση, τι 3, αλλά οι άντρες όλα τα καταλαβαίνουν.  Το να είσαι υπερβολικά βαμμένη δεν ωφελεί πουθενά, καθώς και κρύβεις τη φυσική ομορφιά σου και δείχνεις πως δεν νιώθεις καλά με το πρόσωπό σου.

Μεγάλα και πολλά κοσμήματα
Γενικά τα statement κοσμήματα δεν είναι τα αγαπημένα των ανδρών. Εκτός ότι τους "χτυπάνε" άσχημα στο μάτι, τους δυσκολεύουν σε όλα. Σκέψου λίγο... μπορεί να θέλει να σου πιάσει το χέρι και εσύ να φοράς δαχτυλίδι-κοτρώνα, να σε φιλήσει στο λαιμό και να μην βλέπει ίχνος δέρματος (παρα μόνο μπιχλιμπίδια) και να σου ψυθιρίσει στο αυτί, αλλά να έρθει αντιμέτωπος με τον... πολυέλαιο. Αυτά δεν ισχύουν μόνο στο πρώτο ραντεβού, οπότε καλό θα ήταν να διαλέξεις ένα απ΄όλα αν σ΄αρέσουν τόσο πολύ.  

 

Οτιδήποτε που δεν είσαι εσύ
Μην βάλεις κάτι που δεν σου αρέσει μόνο και μόνο για να τον εντυπωσιάσεις. Σ΄αρέσουν τα τζιν, φόρα τα, σ΄ αρέσει το office look, προτίμησέ το. Έτσι κι αλλιώς, το στιλ που έχει υιοθετήσει τόσα χρόνια είναι και αυτό που υποστηρίζεις καλύτερα!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ