Νύφη ακύρωσε τον γάμο της εξαιτίας του κουνιάδου της - Αντ' αυτού παντρεύτηκε 8 φορές σε όλο τον κόσμο

Το ζευγάρι εγκατέλειψε την ιδέα ενός παραδοσιακού γάμου όταν η γαμήλια  τελετή τους συνέπεσε  με την ''μεγάλη'' ημέρα ενός άλλου μέλους της οικογένειας.

Η 32χρονη Amelia Irwin ,  βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα δίλημμα καθώς ο  γάμος της είχε προγραμματιστεί τον ίδιο μήνα με εκείνον ενός μέλους της οικογένειας του 33χρονου συντρόφου της Brett. 

Όμως το ζευγάρι,  το οποίο γνωρίστηκε πριν από εννέα χρόνια, δεν πτοήθηκε. Έτσι αποφάσισαν από κοινού αντί για ένα κλασσικά παραδοσιακό γάμο να πάνε απλά στο ληξιαρχείο. Με αυτόν τον τρόπο θα εξοικονομούσαν περίπου 10.000 δολάρια, τα οποία τους χρησίμευσαν για να ταξιδέψουν στον κόσμο, αναφέρει η Mirror.

Η Amelia και ο Brett  παντρεύτηκαν στην Trowbridge το περασμένο έτος. Απόλαυσαν όμως τελετές γάμου σε τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο , συμπεριλαμβανομένων το Παρίσι , τη Μόσχα , το Πεκίνο και το Νεπάλ .

''Ο Brett κατάγεται από την Νότια Αφρική, έτσι  είχαμε προγραμματίσει έναν τεράστιο γάμο με σαφάρι στην Αφρική, αλλά ο αδελφός του και η φίλη του ξαφνικά αποφάσισαν να παντρευτούν την ίδια χρονιά'' είπε η Amelia.

"Εμείς έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε μόνον ένα μήνα τον χρόνο άδεια από την δουλειά μας,  έτσι είτε θα έπρεπε να χάσουν το γάμο τους και να έρθουν στην Αφρική για ένα μήνα ή να ακυρώσουμε τον δικό μας για να είμαστε στον δικό τους γάμο'' συμπλήρωσε η νύφη. 

 

"Αποφασίσαμε να παντρευτούμε στο ληξιαρχείο πριν ξεκινήσουμε ένα μακρύ μήνα (στην κυριολεξία) του μέλιτος, ο οποίος κατέληξε στη Νότια Αφρική για το γάμο του αδελφού του Brett. 

"Τότε πρότεινα γιατί να μην παντρευτούμε σε κάθε χώρα; Έτσι θα μπορούσαμε να καλούμε όποιον θα ήθελε να έρθει .'' 


"Φαινόταν τέλεια ιδέα
και ήταν η απάντηση σε όλα τα προβλήματά μας . Εμείς δεν θα έπρεπε να πληρώσουμε  για τα φαγητά και τα ποτά των άλλων  έτσι τα χρήματα του γάμο μας έμεινα για να ταξιδέψουμε ανά τον κόσμο. 

 

Μπράβο στην νύφη που δεν άφησε τον εγωισμό της να χαλάσει μια τόσο σημαντική στιγμή, τόσο για την ίδια και τον σύζυγο της αλλά και για τον αδερφό του. 

 

Μετάφραση: Μαρία Μετσάι

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ