Η Aston Martin συναντά την φινέτσα της ιταλικής αισθητικής: H μοναδική 'Vanquish Zagato’

Η γνωστή βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία σπορ αυτοκινήτων, Aston Martin, παρουσίασε αυτό το Σαββατοκύριακο στην φημισμένη έκθεση «Concorso d’Eleganza Villa d’Este» στην Λίμνη Κόμο της Ιταλίας, ένα πανέμορφο κονσεπτ όχημα, την νέα Vaguish Zagato.

Η Aston Martin ενώνει για αυτόν τον λόγο για μια ακόμη φορά τις δυνάμεις της με τον κορυφαίο οίκο σχεδίασης Zagato με το αποτέλεσμα να εντυπωσιάζει τους θιασώτες των τεσσάρων τροχών.


Το όχημα κινείται από έναν 6λιτρο, 12 κύλινδρο κινητήρα που έχει βελτιωθεί και τώρα αποδίδει 592 ίππους, χαρίζοντας του κορυφαίες επιδόσεις.


Η συνεργασία των δυο δεν είναι ένα καινούργιο εγχείρημα, καθώς η σύμπραξη τους χρονολογείται σχεδόν πέντε δεκαετίες τώρα, με την Vangusih Zagato να αποτελεί το 5ο όχημα που προκύπτει από αυτήν.


«Είμαστε υπερήφανοι για αυτήν την ισχυρή εταιρική σχέση μας και η δημιουργία της Vanquish Zagato ήταν μια πραγματική κοινή εμπειρία», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Zagato, Αντρέα Ζαγκάτο και πρόσθεσε, «αντιπροσωπεύει την ουσία μιας σημαντικής σχέσης που χρονολογείται πάνω από πενήντα χρόνια».


Την ανάπτυξη της Vanguish επέβλεψε ο αρχιμηχανικός της Aston Martin, μαζί με την ομάδα της Zagato στο Μιλάνο, ο Μάρεκ Ράιχμαν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ