H μαμά μαζί με τον 15χρονο γιο της τραγούδησαν μαζί στο «Britain's Got Talent» και σάρωσαν!

Μια φανταστική μαμά και ο υπέροχος γιος της άφησαν έκπληκτους τους κριτές του «Britain's Got Talent» ερμηνεύοντας μια συγκλονιστική εκδοχή του τραγουδιού «Say Something» των A Great Big World.

Ήταν η πρώτη φορά που η 44χρονη Mel και ο 15χρονος Jamie τραγούδησαν μαζί μπροστά σε κοινό ενώ, όπως είπαν στους κριτές, ξεκίνησαν τα ντουέτα τους πριν μόλις λίγες εβδομάδες. Αυτό ωστόσο δεν εμπόδισε το απίθανο ζευγάρι μαμάς-γιου από το Bridgend της Νότιας Ουαλίας να προκαλέσει κύμα ανατριχίλας στην αίθουσα και να κάνει αρκετούς από το κοινό να δακρύσουν από συγκίνηση.

Ο Simon Cowell, επικεφαλής κριτής του show, σχολίασε πως αρχικά φοβήθηκε ότι η Mel -η οποία εργάζεται ψυχαγωγώντας τους ηλικιωμένους σε οίκους ευγηρίας με τα τραγούδια της- θα επισκίαζε με τη φωνή της τον γιο της.

«Ήσουν όμως πολύ cool που άφησες τον γιο σου να ηγηθεί της ερμηνείας», πρόσθεσε ο Cowell, ο οποίος είναι γνωστός για τα καυστικά, επικριτικά του σχόλια απέναντι στους διαγωνιζόμενους. «Του επέτρεψες να κάνει το τραγούδι δικό του, αλλά ήταν οι δικές σου αρμονίες που το έκαναν ακόμα καλύτερο», είπε ο κριτής.

Η Mel και ο Jamie πέρασαν, φυσικά, στους ημιτελικούς μαζί με άλλους 44 επιτυχόντες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ