Μουσάτοι άντρες – Αρέσουν ή όχι στις γυναίκες;

Φαντάσου το σκηνικό. Είναι Σαββατόβραδο , έχεις φορέσει τα καλά σου και βαδίζεις προς το αγαπημένο σου μπαράκι να συναντήσεις την παλιοπαρέα. 

Εξοπλισμένος με το καλό σου το ρολόι , ένα χαμόγελο γεμάτο αυτοπεποίθηση και σιγουριά και φυσικά το υπέροχα περιποιημένο και μυρωδάτο από το καινούριο σου λαδάκι μούσι. Κάπου εκεί περνάει ακριβώς από δίπλα σου μια γυναικοπαρέα και το μόνο που συμβαίνει είναι μια κλεφτή ματιά μεταξύ σας.

 

Τίποτα άλλο ούτε χαμόγελο, ούτε σχόλιο, ούτε να σε ρωτήσει το fb σου να σου κάνει ένα Like βρε αδερφέ. Και σε κάνει να αναρωτιέσαι… Τι φταίει; Αφού αρέσω παιδί μου αρέσω που λέει και η Ρίτα Σακελλαρίου. Μήπως τα ρούχα , μήπως τα μαλλιά ή μήπως το μούσι; Μήπως, τελικά δεν αρέσουν οι μουσάτοι στις γυναίκες;

 

Αρέσουν οι μουσάτοι στις γυναίκες; Τι ΔΕΝ πρέπει να πιστεύεις.

Το πιο υγιές θα ήταν να μην δημιουργείς στερεότυπα. Πρέπει να κάνεις την σωστή ερώτηση για να πάρεις την σωστή απάντηση. Το θέμα λοιπόν δεν είναι αν αρέσουν οι μουσάτοι στις γυναίκες ή όχι, μιας και είναι μια αόριστη και λανθασμένη ερώτηση, αλλά θα πρέπει να αναλογιστείς γιατί ένας μουσάτος αρέσει σε μια γυναίκα ή όχι. Αυτή είναι και η σωστή ερώτηση που φυσικά θα σου δώσει μια πιο εμπεριστατωμένη απάντηση.

 

Δείτε εδώ όλη τη συνέχεια - tsemperlidou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ