Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Βίντεο: Τέλος η Ελεονώρα Μελέτη από το Epsilon: Τι συνέβη;

Οι ακριβείς λόγοι δεν έχουν γίνει γνωστοί, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στο «Πρωινούλι», ο σταθμός κατήγγειλε τη σύμβαση και η παρουσιάστρια δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του «Ε». 

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο... επεισόδιο στη σχέση του σταθμού με την παρουσιάστρια παίχτηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες. Η Ελεονώρα Μελέτη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Εγώ Weekly», παρά την απαγόρευση του σταθμού σε όλους τους εργαζομένους σε αυτό να παραχωρούν συνεντεύξεις και να κάνουν φωτογραφίσεις για τα τρία περιοδικά «ΟΚ!», «Hello» και «ΕΓΩ» χωρίς προηγουμένως να υπάρχει συνεννόηση με τη διοίκηση του σταθμού.

Σημειώνεται ότι το «Ε» προχώρησε στην απόφαση αυτή μετά την απαγόρευση των τριών προαναφερθέντων περιοδικών σε όλα τα υπόλοιπα ΜΜΕ να αναπαράγουν οποιουδήποτε δημοσιεύματός τους. 

Η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε συνέντευξη χωρίς να έρθει σε συνεννόηση με το κανάλι, λέγοντας απλά ότι το «Ε» έχει γνώμη μόνο για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της και όχι για κάτι άλλο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ