Διαβολικά μηνύματα από την «άσπρη χήρα» του ISIS για επιθέσεις σε Λονδίνο, Γλασκώβη, στο μετρό το καλοκαίρι

Απειλές για τρομοκρατικές επιθέσεις στο Λονδίνο και την Γλασκώβη εξαπέλυσε μέσω twitter η Σάλι Τζόουνς, γνωστή ως η «άσπρη χήρα» του ISIS.

H Τζόουνς που κατάγεται από το Κεντ το 2013 μετακόμισε με τον 10χρονο γιο της στην Συρία όπου παντρεύτηκε έναν από τους πιο γνωστούς μαχητές του ISIS, τον Γιουνάιντ Χουσείν ο οποίος σκοτώθηκε πριν από ένα χρόνο σε επίθεση με drone.

Η Τζόουνς μέσω του λογαριασμού, που όπως επιβεβαίωσαν οι ειδικές δυνάμεις της Βρετανίας όντως ανήκει σε αυτήν, με μια σειρά «τιτιβίσματα» απείλησε με τρομοκρατική επίθεση το Λονδίνο λέγοντας: «Για να είμαι ειλικρινής δεν θα πήγαινα στο κεντρικό Λονδίνο τον Ιούνιο. Ούτε τον Ιούλιο. Γενικά δεν θα πήγαινα καθόλου. Ειδικά με το μετρό».

Στη συνέχεια έγραψε: «Αγγλία... μπουμ», «Λονδίνο – Γλασκώβη – Ουαλλία....μπουμ»

Στο λογαριασμό της χρησιμοποιεί ως φωτογραφία προφίλ το άγαλμα της Ελευθερίας που κλαίει, ενώ για να αποφύγει την διαγραφή του λογαριασμού σβήνει συχνά τα εμπρηστικά tweets που ποστάρει.

Από το 2015 πάντως η Τζόουνς έχει αναγνωριστεί επίσημα από τις αρχές ως πράκτορας που δουλεύει για τρομοκρατική οργάνωση.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ