Νέα τροπή στο διαζύγιο βόμβα του Χόλιγουντ: Η Amber Heard καταγγέλλει τον Johnny Depp για ξυλοδαρμό - Η φωτό με το μαυρισμένο μάτι

Ανατροπή στην υπόθεση του διαζυγίου που έπεσε σαν βόμβα στο Χόλιγουντ έρχεται να δώσει η φωτογραφία της 30χρονης Αμπερ Χερντ με μελανιές στο πρόσωπο. 

Τη φωτογραφία παρουσίασε η ίδια η Αμπερ σε αμερικανικό δικαστήριο καταγγέλλοντας τον 52χρονο Τζόνι Ντεπ για ξυλοδαρμό. 

Σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα TMZ, η Χερντ κατέθεσε στο δικαστήριο ότι το βράδυ του Σαββάτου, ο Ντεπ την χτύπησε στο πρόσωπο με το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια προσπάθησε να εξαγοράσει τη σιωπή της προσφέροντας της χρήματα. 

Σύμφωνα με την ηθοποιό και τα όσα είπε στο δικαστήριο ο Τζόνι πέταξε στο πρόσωπο της το iPhone του το οποίο και έσπασε, όταν την είδε να μιλάει στο τηλέφωνο με μια φίλη της,

«Η Άμπερ ισχυρίζεται ότι κατά την διάρκεια του τσακωμού ο Ντεπ της πετούσε διάφορα αντικείμενα. Η Χερντ λέει ότι εκείνη την ώρα μιλούσε στο τηλέφωνο με μια φίλη της και μόλις είδε τον σύζυγό της, της είπε να καλέσει τους αστυνομικούς. Η φίλη της κάλεσε την αστυνομία και μέσα σε λίγη ώρα αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του ζευγαριού», γράφει το TMZ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ντεπ δεν ήταν στο σπίτι όταν ήρθαν οι αστυνομικοί οι οποίοι ενημέρωσαν την ηθοποιό ότι  αν κατέθετε και επίσημα την επίθεση που είχε δεχθεί, τότε εκείνοι θα προχωρούσαν σε σύλληψη του 52χρονου Τζόνι Ντεπ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ