Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ο Paul McCartney εξομολογείται: Μετά τη διάλυση των Beatles έπεσα σε κατάθλιψη

Ο Paul McCartney εκμυστηρεύτηκε πως είχε κατάθλιψη όταν διαλύθηκαν οι Beatles, το λατρεμένο συγκρότημα στο οποίο συμμετείχε. 

Ο βραβευμένος τραγουδιστής εξομολογήθηκε ότι μετά από αυτό σκέφτηκε να εγκαταλείψει συνολικά τη μουσική.

Μιλώντας στο BBC, είπε πως ένιωσε σαν χαμένος όταν το συγκρότημα διαλύθηκε προς πικρία όλων, το 1970. « Ήταν δύσκολο να αποφασίσω με τι πρέπει να ασχοληθώ μετά την διάλυση του συγκροτήματος. Ποιος θα μπορούσε να ξέρει πώς να φερθεί μετά από κάτι τέτοιο; Οποιοσδήποτε βρισκόταν στην θέση μου έτσι θα ένιωθε. Χώριζα από τους καλύτερούς μου φίλους. Έτσι, ξεκίνησα να πίνω».

Το συγκρότημα των Beatles διαλύθηκε επίσημα το 1970 μετά την κυκλοφορία του δωδέκατου και τελευταίου τους μουσικού άλμπουμ, «Let it be».  Ωστόσο, τα σημάδια της διάλυσής τους είχαν διαφανεί ένα χρόνο νωρίτερα, όταν ανέλαβε μάνατζερ του συγκροτήματος ο Allen B. Klein, ενάντια στη θέληση του Paul McCartney.

Παρόλο που ο Klein βοήθησε στο να αναστηλωθεί η δισκογραφική εταιρεία του συγκροτήματος, Apple, επίσης πήρε μεγάλο μέρος από τα οφέλη της εταιρείας και μάλιστα μετέφερε στην δική του εταιρεία μέρος των δικαιώματα των δίσκων του συγκροτήματος.  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ