"Συναγερμός" στο Μεξικό! Θύμα απαγωγής φέρεται έπεσε ο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Άλαν Πουλίδο!

Θύμα απαγωγής έχει πέσει ο Άλαν Πουλίδο, ο άσος του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τα μέσα του Μεξικού.

Οι αρχές στη χώρα μάλιστα έχουν εξαπολύσει ήδη ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν τον ποδοσφαιριστή αλλά και τους δράστες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα μεξικανικά Μέσα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, γύρω στις 2 τα ξημερώματα, έγινε ένα τηλεφώνημα προς τις Αρχές το οποίο έκανε λόγο για πιθανή απαγωγή του παίκτη. 

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού και η σύντροφος του, απήχθησαν τα ξημερώματα από έξι άνδρες, οι οποίοι λίγο αργότερα απελευθέρωσαν την Ιλεάνα Σάλας. Όπως αναφέρεται σε σχετικά ρεπορτάζ του μεξικανικού Τύπου, στις έρευνες συμμετέχουν άνδρες της Αστυνομίας και ελικόπτερο, «χτενίζοντας» διάφορες περιοχές της πόλης Βικτώρια.

Οι πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση είναι συγκεχυμένες, ενώ ο αδελφός του Πουλίδο έχει επιβεβαιώσει ότι έχει χάσει την επαφή μαζί του τις τελευταίες ώρες.

Η αναστάτωση όμως προκλήθηκε στιγμές αργότερα, όταν κανείς δεν μπορούσε να εντοπίσει τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Οι Αρχές ξεκίνησαν αμέσως την έρευνα ενώ το τηλεφώνημα τους οδήγησε στην περιοχή Ciudad Victoria, όπου πιθανότατα απήχθη ο διεθνής άσος.

Πηγές κοντά στην αστυνομία, αλλά και πληροφοριοδότες ανέφεραν πως τις τελευταίες ημέρες ο Πουλίδο είχε απειληθεί έντονα.

Σύμφωνα με μεξικανικά ΜΜΕ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπιστεί σώος ο διεθνής άσος. Οπως αναφέρει μια πηγή ο παίκτης περπατούσε σε δρόμο δίπλα στο ποτάμι και από ένα στενό πατάχτηκαν μπροστά του 6 μασκοφόροι».

Οι πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση είναι συγκεχυμένες, ενώ ο αδελφός του Πουλίδο έχει επιβεβαιώσει ότι έχει χάσει την επαφή μαζί του τις τελευταίες ώρες.

Συμμεριζόμενοι την αγωνία των ανθρώπων της οικογενείας του Πουλίδο, οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ολυμπιακός επικοινώνησαν μαζί τους, για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ