Top Woman η 28χρονη Bridget: Ξεκίνησε με 180 δολάρια & σήμερα παίζει με εκατομμύρια- Πως έγινε πλούσια!

Στην ηλικία των 28 ετών, η Bridget Loudon άφησε μόλις το Σίδνεϊ για τη Νέα Υόρκη όπου περνάει την εταιρεία που ίδρυσε πριν από τρία χρόνια σε επόμενο επίπεδο.

Θεωρείται μια από τις δέκα κορυφαίες γυναίκες επιχειρηματίες στην Αυστραλία και μαζί με τη συνέταιρό της Elizabeth Yue είναι οι ιδρυτές της Expert360, μιας εταιρείας προσλήψεων που έχει προσελκύσει περισσότερα από 5 εκατομμύρια δολάρια από χρηματοδότηση των επενδύσεων.

H Loudon και Yue ήταν επιτελικά στελέχη σε μια παγκόσμια εταιρεία διαχείρισης συμβούλων όταν εντόπισαν ένα ελάττωμα στις παραδοσιακές μεθόδους του μάρκετινγκ στις προσλήψεις και αποφάσισαν να το εκμεταλλευτούν.

Πληρώνοντας μόνο 180 δολάρια για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας η 28χρονη έστειλε 1.000 μηνύματα LinkedIn σε συμβούλους εντός 48 ωρών τον Ιούλιο του 2013 και συμφώνησε μια συνεργασία με 700 άτομα αλλάζοντας το πρόσωπο της βιομηχανίας στον τομέα. Έχουν πλέον 7.000 συμβούλους προσλήψεων σε 92 χώρες, περισσότερους από χίλιους χρήστες και 15 εκατομμύρια δολάρια σε έργα.

Οι δύο γυναίκες θεωρούν ότι το συμβατικό μοντέλο προσλήψεων δεν λειτουργεί σε όλες τις εταιρείες και πάνω σε αυτό κινήθηκαν με την 28χρονη να ψάχνει νέες μεθόδους που θα καλύπτουν τις απαιτήσεις των πελατών τους. «Για μένα ο σκοπός τώρα είναι η δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος στο οποίο οι άνθρωποι έχουν επιλογές» αναφέρει η 28χρονη.

Η εταιρεία συνεργάζεται όπως αναφέρει με τους καλύτερους συμβούλους παγκοσμίως δίνοντας λύση και στις εταιρείες αλλά και στα άτομα που ψάχνουν να βρουν δουλειά. Κατά την ανάπτυξη της εταιρείας χρησιμοποίησαν όταν χρειάζονταν κάποιες λίγες οικονομίες που είχαν στην άκρη και «χτίστηκε» σιγά σιγά η αυτοκρατορία τους.

Τώρα σκέφτονται να επεκταθούν ακόμη περισσότερο και σε άλλα μέρη του κόσμου και να ανταγωνιστούν ακόμη και μεγάλες εταιρείες στην Αμερική.

Η 28χρονη επιχειρηματίας αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η καλύτερη συμβουλή που θα μπορούσε να δώσει σε νέους επίδοξους επιχειρηματίες είναι «να έχουν αυτοπεποίθηση και να υπολογίζουν τους κινδύνους».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ