Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

ΝΔ: Σύγκληση Ολομέλειας για κατάργηση της διάταξης για τις offshore

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος δήλωσε πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος να αποφευχθεί η εφαρμογή της ρύθμισης, εφόσον δεν έχει δημοσιοποιηθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Παρά ταύτα, υπάρχουν πληροφορίες ότι η ρύθμιση έχει ήδη λάβει αριθμό ΦΕΚ.
 

Την άμεση σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής, ώστε να νομοθετηθεί άμεσα η κατάργηση της ρύθμισης που επιτρέπει σε υπουργούς και βουλευτές να συμμετέχουν σε offshore εταιρείες, ζητά η Νέα Δημοκρατία.

 

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος δήλωσε πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος να αποφευχθεί η εφαρμογή της ρύθμισης, εφόσον δεν έχει δημοσιοποιηθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

 

Σημειώνεται πάντως ότι υπάρχουν πληροφορίες από νομικούς κύκλους ότι η ρύθμιση έχει ήδη λάβει αριθμό ΦΕΚ, κάτι που θα ακύρωνε την πρωτοβουλία της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Εάν στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι κακώς νομοθέτησαν, πρέπει να το αποδείξουν. Και να το αποδείξουν άμεσα», τονίζει ο κ. Κουμουτσάκος, αναφερόμενος επίσης δηκτικά στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αυγή, η οποία πρόσκειται στην Κουμουνδούρου και ζητά την άμεση απόσυρση του μέτρου.

«Το θέμα είναι μείζον. Δεν τελειώνει, δεν ξεπλένεται με ένα πρωτοσέλιδο», αναφέρει ο εκπρόσωπος της ΝΔ, καλώντας την κυβέρνηση να καταλογίσει ευθύνες και να αποκαλύψει τα συμφέροντα που βρίσκονται πίσω από την «απαράδεκτη αυτή ρύθμιση».

 

Η ΝΔ έχει καταθέσει επίκαιρη επερώτηση για το θέμα των offshore στη Βουλή.

 

«Σε κάθε περίπτωση, η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται ότι ως Κυβέρνηση θα καταργήσει» τη ρύθμιση, καταλήγει ο κ. Κουμουτσάκος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ