Η σπαρακτική εξομολόγηση της Μαρία Μενούνος: Η εξωσωματική κοστίζει σωματικά και ψυχικά - Ένιωθα να χάνω τον εαυτό μου

Τις σκέψεις της για τη δύσκολη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποιήσης που κοστίζει σε μια γυναίκα τόσο σωματικά όσο και ψυχικά μοιράστηκε με τους φίλους στο διαδίκτυο η Μαρίνα Μενούνος. 

Η ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια μπήκε πρόσφατα στο χειρουργείο για να κάνει ωοληψία από ότι φαίνεται όμως η επίπονη διαδικασία δεν είχε τα ποθητά αποτελέσματα. Χθες η 37χρονη ανήρτησε μια φωτογραφία με μαγιό σε με μαγευτική παραλία γράφοντας χαρακτηριστικά ότι ξανακέρδισε τον εαυτό της.  

«Μετά από μήνες και μήνες θεραπείας για τις εξωσωματικές δεν ένιωθα ο εαυτός μου. Είμαι χαρούμενη που μπορώ να δημοσιεύσω αυτή τη φωτογραφία και να πω πως μπορώ πλέον να αισθάνομαι πως είμαι ο εαυτός μου ξανά. Όλη αυτή η προσπάθεια κοστίζει σωματικά και ψυχικά.

Μετά από μερικές εβδομάδας σκληρής προπόνησης κατάφερα να ξανακερδίσω τον εαυτό μου! Όποια γυναίκα έχει κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση με καταλαβαίνει. Αυτές οι διακοπές μου ήταν τόσο απαραίτητες και νιώθω ευλογημένη που μπορώ να τις απολαύσω!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ