Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Η Εύα Αντωνοπούλου με τα υπέροχα γαλάζια μάτια της σε selfie με την Ζωή Κωνσταντοπούλου

«Σε πέντε λεπτά ξεκινάμε! H Ζωή Κωνσταντοπούλου καλεσμένη στην εκπομπή "42 Λεπτά" στον ΣΚΑΪ», έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter η Εύα Αντωνοπούλου, λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής. Μάλιστα ανάρτησε και μια σέλφι της ίδιας με την επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας».
 

Σημειώνεται πως στη συνέντευξη που παραχώρησε χθες το βράδυ η κ. Κωνσταντοπούλου, σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Διεκδικούμε τη διακυβέρνηση της χώρας. Όχι απλά να μπούμε στην βουλή. Η γενική μου θέση για τις δημοσκοπήσεις δεν αλλάζει. Δεν εκφράζεται εκεί η λαϊκή βούληση. Εντυπωσιάζομαι όμως από τον πανικό που έπιασε τη κυβέρνηση. Η κοινωνία έρχεται να ενσαρκώσει και όχι να ψηφίσει την Πλεύση Ελευθερίας».

«Δεν μιλάω με κανέναν από αυτούς που έχουν παραμείνει σε αυτό το μόρφωμα που δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Το μόρφωμα αυτό δεν έχει κανένα άλλο εκλεγμένο όργανο μα βάση τις καταστατικές αρχές του. Όσοι ψήφισαν και υπέγραψαν μνημόνια πρέπει να λογοδοτήσουν στον λαό και την ιστορία και δεν βλέπω κανένα πεδίο συνεργασίας. Δεν πρόκειται να συνεργαστούμε με κανέναν από αυτούς», σημείωσε επίσης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ