Το μεγάλο πάρτι του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ για τον 12ο τίτλο - Τα φιλιά, οι πανηγυρισμοί, Ολέ Ολυμπιακε!

Τρελό πάρτι έστησαν χιλιάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1 μπάσκετ των ανδρών, το 12ο στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης, ο Χάκετ, ο Παπανικολάου, ο Μάντζαρης, ο Παπαπέτρου, ο Λοτζέσκι, ο Χάντερ, ο Αγραβάνης, ο Τσαϊρέλης, ο Αθηναίου και τα άλλα παιδιά αποθεώθηκαν από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας σε μία εντυπωσιακή παρουσίαση.

Ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε στην κάμερα του OTE TV πριν ξεκινήσει η «ερυθρόλευκη» φιέστα:

«Τελείωσε μια επιτυχημένη χρονιά. Είμαστε εδώ χαρούμενοι, ελπίζω να το ευχαριστηθούμε όλοι και να περάσουμε καλά με τον κόσμο μας. Τα παιδιά μου θέλουν να είναι μαζί μου, τους αρέσει. Αυτοί το ζητούν να έλθουν και δεν τους χαλάω χατίρι γιατί είναι καλά παιδιά (γέλια)! Πλέον ξεκούραση, διακοπές, θα δω το πρόγραμμά μου, θα μιλήσω με τον γυμναστή μου και θα ξεκινήσω προπονήσεις για να βελτιωθώ. Πήραμε ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας».

«To χέρι δεν τρέμει σήμερα (γέλια)! Όταν παίζεις αυτά τα ματς και είσαι νικητής, όλα είναι ωραία! Αφού κερδίσαμε, όλα καλά! Την πρώτη νύχτα ζήσαμε το πανδαιμόνιο στο ΣΕΦ, ήταν κάτι πανέμορφο! Συνεχίζουμε. Οι εφετινοί τελικοί ήταν κάτι διαφορετικό, ένα βήμα μπροστά για να συνεχίσουμε και να μην ξεχνάμε τι έγινε φέτος» είπε με ένα… τεράστιο χαμόγελο ο Μάντζαρης.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος πήρε το μικρόφωνο: «Ξεκινήσαμε με τον Γιώργο (αδελφό του) να ερχόμαστε σαν απλοί φίλαθλοι ανάμεσά σας στο ΣΕΦ το 1991. Σήμερα 25 χρόνια μετά ηγούμαστε της ομάδας, αλλά δεν παύουμε να αισθανόμαστε φίλαθλοι. Σήμερα είναι το 3ο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια τα τελευταία 5 χρόνια, με 9-2 νίκες επί του Παναθηναϊκού στην τελευταία διετία. Σήμερα γιορτάζουμε την ομαδάρα μας».


«Ζούμε μαγικές στιγμές με τον Ολυμπιακό μας. Καταφέραμε να γίνουμε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Γράψαμε ιστορία για την Ελλάδα με το δικό μας τρόπο, πεντακάθαρα, μάγκικα και Πειραιώτικα,» είπε από την πλευρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος.


Το λάβαρο του πρωταθλητή Ελλάδας,
για τη σεζόν 2015-2016 άρχισε σιγά-σιγά εμφανίζεται στην οροφή του ΣΕΦ. Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, έκανε την απονομή των μεταλλίων στους παίκτες του Ολυμπιακού. “We are the champions my friend” ήχησε στο ΣΕΦ και ο Βασίλης Σπανούλης ύψωσε το τρόπαιο του Πρωταθλητή Ελλάδας, μαζί με τουςΠαναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο. Κομφετί, βεγγαλικά και λέιζερ δημιούργησαν μία μαγευτική ατμόσφαιρα την ώρα της στέψης και οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου έκαναν το γύρο του θριάμβου. Οι φίλαθλοι κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο «πνίγοντας» σε λαοθάλασσα τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ