Μεγάλο σκάνδαλο στο πιο διάσημο κλαμπ του Λονδίνου: Πουλούσε νοθευμένο αλκοόλ 9 λιρών για 360 λίρες!

Το πιο διάσημο κλαμπ της αριστοκρατικής κοινωνίας της Βρετανίας, στο οποίο πήγαινε συχνά ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κειτ και τον Χάρι, έδινε στους πάμπλουτους πελάτες νοθευμένες σαμπάνιες που στην πραγματικότητα κόστιζαν 9 λίρες. αντί για 360.

Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα για τη νυχτερινή ζωή του Λονδίνου αποκαλύφθηκε αυτές τις μέρες, καθώς το κλαμπ των διασημοτήτων και της υψηλής κοινωνίας, Boujis, ξεγελούσε επί τρία χρόνια τους πελάτες του.

Μπουκάλια από ακριβές σαμπάνιες και βότκα, ήταν νοθευμένα με φθηνό αλκοόλ που στην πραγματικότητα κόστιζε κάτι λιγότερο από 10 λίρες και πωλούνταν για 350-400 λίρες.

Ο Μπάρμαν του νυχτερινού μαγαζιού γέμιζε τις ακριβότερες φιάλες, χρησιμοποιώντας ένα χωνί, με πάνφθηνα ποτά και νερό, ώστε να αραιωθεί το προϊόν και να μειωθεί το πραγματικό του κόστος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, το φθηνότερο ποσό που μπορούσε να ξοδέψει κάποιος στο Boujis ήταν 500 λίρες, ενώ μία φυσιολογική τιμή έφθανε μέχρι τα 1.500 λίρες.

Το μαγαζί ήταν στέκι τόσο του πρίγκιπα Ουίλιας και Χάρη, όσο και διασημοτήτων όπως η Lady Gaga, η Fergie, o Lewis Hamilton και ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ και Λίβερπουλ.

Τώρα το νυχτερινό κλαμπ θα παραμείνει κλειστό, ενώ όλο το προσωπικό του έχει ήδη απολυθεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ