Κοντομηνάς έξαλλος στο Happy Day: Με κάνατε & ντράπηκα - Να ζητήσετε συγγνώμη για το Ιατρικό Κέντρο και τα όσα είπατε

Παρέμβαση στο Happy Day, έκανε ο πρόεδρος του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς,αντιδρώντας σε συζήτηση που έγινε νωρίτερα.

"Τέτοια ντροπή που ένιωσα σήμερα δεν έχω ξανανιώσει στη ζωή μου" ήταν η πρώτη φράση του και αμέσως οι παρουσιαστές... πάγωσαν!

"Κύριε πρόεδρε αν μου επιτρέπετε" σημείωσε η παρουσιάστρια με τον Δημήτρη Κοντομηνά να απάντα: "Μη μιλάς, άσε να τελειώσω" συνεχίζοντας να απαριθμεί την τραγική κατάσταση στο χώρο της υγείας και να λέει ότι δεν έπρεπε να μιλήσουν άσχημα για μια ιδιωτική πρωτοβουλία που έρχεται να καλύψει τα κενά του κράτους.

Αναλυτικά η παρέμβαση του προέδρου του Alpha:

«Σας παρακαλώ δώστε ένα λεπτό να μιλήσω. Ντράπηκα, όσο δεν έχω ντραπεί στη ζωή μου με αυτά που άκουσα σήμερα από Έλληνες που δουλεύουν σε ένα κανάλι που κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τον κόσμο!Βάζουν τα χρήματα τους, βάζουν τον χρόνο τους. Πηγαίνουν να κάνουν ολόκληρο ταξίδι για να δώσουν χαρά και ελπίδα. Για να μείνει αυτός ο κόσμος στα νησιά...Ερχόμαστε τώρα και ακούμε για έναν άνθρωπο που πήγε και έδωσε από την τσέπη του, πήγε εκεί και βρήκε τα νέα ζευγάρια, γυναίκες, που κάνουν παιδιά και δεν έχουν να τα ζήσουν, να ξεγεννήσουν. Και το κάνει δωρέαν για την πατρίδα...Και αντί να λέμε συγχαρητήρια σε αυτόν τον άνθρωπο...Είναι ντροπή να μεμψιμοιρούμε για αυτά τα πράγματα. Και καθόμαστε και λέμε βλακείες».

«Κύριε πρόεδρε αν μου επιτρέπετε...», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Δημήτρη Κοντομηνά να τη διακόπτει: «Σας παρασκαλώ! Άσε να τελειώσω!...».

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Κοντομηνάς ζήτησε από την ομάδα του «Ηappy Day», να ζητήσουν συγγνώμη για τα σχόλια που ακούστηκαν. «Να ζητήσετε συγγνώμη», είπε.

«Κυριε πρόεδρε, επιτρέψτε μου κι εμένα να δικαιολογήσω τον συνεργάτη μου», επέμεινε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 
 

«Τι να δικαιολογήσεις; Τα αδικαιολόγητα; Αυτή τη ντροπή την έφαγα σήμερα...Επιτέλους, σταμάτα να μιλάς απέναντι μου! Με κάνατε και ντράπηκα σήμερα, σας προσέχουμε έχετε κάθε μέρα, το μισθό σας και με κάνατε και ντράπηκα σήμερα», τόνισε ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

Νωρίτερα, ο Δημήτης Παπανώτας σχολίασε ότι δεν θα έπρεπε το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών να "υιοθετήσει" τις μητέρες και τα παιδιά από τους Φούρνους Ικαρίας λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Και αυτό μας κάνει περήφανους; Είμαστε σε μια ευρωπαϊκή χώρα όπου η υγεία των παιδιών ενός ελληνικού νησιού εξαρτάται από την ελεημοσύνη ενός ιατρικού κέντρου; Είναι κατάντια αυτό". 

"Ντροπή σας! Με κάνατε και ντράπηκα σήμερα. Με τέτοιους ανθρώπους δεν θα πάει μπροστά η Ελλάδα" ήταν τα τελευταία λόγια του Δημήτρη Κοντομηνά πριν κλείσει το τηλέφωνο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ