Πτήση θρίλερ: 24χρονος μέθυσε & απειλούσε να σκοτώσει επιβάτες – πλήρωμα & την οικογένεια του

Ένας 24χρονος ο οποίος ταξίδευε με πτήση της easyJet από το Μάντσεστερ στην Κέρκυρα το απόγευμα της Τρίτης, συνελήφθηκε. Ο λόγος;

Ο νεαρός επιβάτης αφότου ήπιε εν πτήσει ένα ολόκληρο μπουκάλι βότκα απειλούσε να σκοτώσει τη σύντροφό του και τα παιδιά του.
Συνελήφθη φυσικά αμέσως μετά την προσγείωση του αεροπλάνου και εξακολουθεί να κρατείται. Τα στοιχεία του μέχρι τώρα δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.

«Ζήσαμε έναν εφιάλτη! Ο άντρας αρχικά απειλούσε το πλήρωμα, εμένα και τους επιβάτες, ενώ στη συνέχεια απείλησε ότι θα σκοτώσει σύντροφο και παιδιά που ήταν στην πτήση μαζί του» αφηγείται με τρόμο  ο πιλότος της πτήσης.
«Ο πιλότος είπε ότι ο επιβάτης είχε πιει ένα ολόκληρο μπουκάλι βότκα. Δεν έπινε τα μικρά μπουκάλια που σέρβιρε το πλήρωμα, έπινε από το δικό του», δήλωσε ένας μάρτυρας, κατά πληροφορίες.

Ο ύποπτος, που φέρεται να είναι από το Λίβερπουλ, εκτιμάται ότι είχε πάρει μαζί του τη βότκα στη χειραποσκευή που κουβαλούσε στο αεροπλάνο.
Ως αποτέλεσμα της αναταραχής, οι πτήσεις επιστροφής στο Μάντσεστερ καθυστέρησαν κατά δύο ώρες, καθώς ο πιλότος έπρεπε να δώσει κατάθεση στην Ελληνική Αστυνομία.

Ενας εκπρόσωπος της easyJet δήλωσε στη MailOnline: «Η easyJet επιβεβαιώνει ότι η αστυνομία βρέθηκε στην πτήση EZY1977 από το Μάντσεστερ προς την Κέρκυρα, στις 7 Ιουνίου, αμέσως μετά την προσγείωση, ως αποτέλεσμα της ενοχλητικής συμπεριφοράς ενός από τους επιβάτες εν ώρα πτήσης. Τα πληρώματα της easyJet είναι εκπαιδευμένα να αξιολογούν όλες τις καταστάσεις και να ενεργούν γρήγορα και κατάλληλα προκειμένου να διασφαλίζουν την ασφάλεια της πτήσης και των επιβατών».

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ