Ομολόγησε ο δολοφόνος του 14χρονου στην Γέφυρα Θεσσαλονίκης - Ήταν ο φίλος του!

Ο ανήλικος φίλος του 14χρονου ομολόγησε πως ήταν αυτός που δολοφόνησε τον νεαρό μαθητή.

Ο αυμμαθητής 14χρονου είχε προσαχθεί και ανακρινόταν ως ο βασικός ύποπτος για τη φριχτή δολοφονία στο χωριό Γέφυρα στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για τον ανήλικο που συνόδευε το αδικοχαμένο αγόρι, μετά την αποχώρησή του από το αναψυκτήριο, όπου είχε πάει χθες το βράδυ για διασκέδαση.

Σύμφωνα με το thestival.gr o νεαρός δεν άντεξε την πίεση των ερωτήσεων των αστυνομικών και υπέπεσε σε αντιφάσεις δίνοντας στις αρχές σαφείς ενδείξεις για την αλήθεια πίσω από το φόνο.

Προς το παρόν παραμένουν αδιευκρίνιστα τα κίνητρα του εγκλήματος. Εξακολουθεί να παραμένει στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Οι αρχές έβλεπαν από νωρίς «ερασιτέχνη» πίσω από το έγκλημα καθώς πολλά είναι τα στοιχεία που συνηγορούν προς αυτό το συμπέρασμα.

Το πρώτο είναι το γεγονός ότι ο δράστης του στυγερού εγκλήματος δεν προσπάθησε καν να εξαφανίσει το μαχαίρι με το οποίο επέφερε τα θανάσιμα τραύματα στο θύμα, ενώ το άφησε και κοντά στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα κάτι που δείχνει πως ήταν σε κατάσταση πανικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα κουζινομάχαιρο, το οποίο οι αρχές έχουν μεταφέρει στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να εξεταστεί για τυχόν αποτυπώματα και DNA.

Επιπλέον, στα νύχια του άτυχου 14χρονου βρέθηκε ξένο γενετικό υλικό που αποκαλύπτει την ταυτότητα του δράστη, και αποδεικνύει ότι το θύμα είχε παλέψει για τη ζωή του.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνδρες του τμήματος εγκληματολογικών ερευνών της Θεσσαλονίκης είχαν στη διάθεσή τους και το υλικό μιας κάμερας κλειστού κυκλώματος, η οποία είναι τοποθετημένη σε σπίτι από το οποίο πέρασε ο 14χρονος.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ