Τραγικό story of the day: 42χρονος καλλονός βίασε 10χρονη και μετά ξερίζωσε την καρδιά της

Η 10χρονη Raiana Aparecida Candida βρέθηκε νεκρή σε ένα κτήμα στο Buenopolis, περίπου 440 μίλια βόρεια του Ρίο ντε Τζανέιρο. Μετά από πενθήμερο ανθρωποκυνηγητό, ο Jairo Lopes συνελήφθη κοντά στη σκηνή δολοφονίας και παραλίγο να τον σκοτώσουν ζωντανό 500 ντόπιοι.

Αρχικά ισχυρίστηκε πως ήταν αθώος αλλά αργότερα ομολόγησε το απάνθρωπο έγκλημά του. Έβαλε στόχο το ανήλικο θύμα του και σκέφτηκε να την απαγάγει για να αποσπάσει χρήματα από την οικογένειά της. Οι αρχές όμως πλέον εξετάζουν το ενδεχόμενο να τη σκότωσε για τελετή μαύρης μαγείας.
       

Οι αρχές δημοσιοποίησαν φωτογραφίες του δράστη με κοψίματα και μώλωπες στο πρόσωπο μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε από ντόπιους. Η καρδιά της 10χρονης, που βιάστηκε από τον 42χρονο, βρέθηκε θαμμένη κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα της.

Ο Lopes καταζητούνταν για μια ανθρωποκτονία και βιασμό αλλά κατάφερνε να ξεφεύγει με πλαστά έγγραφα ταυτότητας, αναφέρει η Daily Mail. Ο αρχηγός της αστυνομίας Giovanni Idalmo σημείωσε πως οι ντόπιοι θα τον σκότωναν. “Ομολόγησε έναν φόνο αλλά ισχυρίστηκε πως δεν δολοφόνησε το μικρό κοριτσάκι. Κατασχέσαμε τις ματωμένες μπότες του και άλλα πιθανά αποδεικτικά στοιχεία”.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ