Οικογένεια Μπέκαμ: Διακοπές στο Πόρτο Χέλι με μπάτλερ, spa... και εξώδικα

Χωρίς προηγούμενο η διαμονή της πολυμελούς οικογένειας Μπέκαμ στο πολυτελές ξενοδοχείο «Amanzoe» στο Πορτοχέλι, αφού η πεντάστερη εξόρμηση ξεκίνησε με απόλυτη χαλάρωση στην 500 τ.μ. σουίτα τους, έχοντας μια στρατιά μπάτλερ στις υπηρεσίες τους, και κατέληξε με εξώδικο στην αγγλική εφημερίδα «Daily Mail»

Σύσσωμη η οικογένεια Μπέκαμ προσγειώθηκε στην Αθήνα από το Μεξικό, όπου είχε παραβρεθεί στον μυθικό γάμο της Εύας Λονγκόρια, μια που το ζεύγος Μπέκαμ ήταν κουμπάροι της και η Βικτόρια σχεδίασε το νυφικό της.

Στη συνέχεια πήγαν με λιμουζίνα κατευθείαν στο Πόρτο Χέλι, προκειμένου να απολαύσουν ένα επταήμερο διακοπών στον Αργολικό κόλπο. Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, αμφότεροι λάτρεις της πολυτελούς διαβίωσης, δεν θα μπορούσαν παρά να επιλέξουν για τη διαμονή τους το φημισμένο ξενοδοχείο «AmanZoe», με τις βίλες-σουίτες που εξασφαλίζουν στους θαμώνες του απόλυτη ιδιωτικότητα. 

Λέγεται ότι η Βικτόρια είχε συμπεριλάβει ήδη από πέρυσι το αρχαιοελληνικής αρχιτεκτονικής κατάλυμα «AmanΖοe» στους αγαπημένους της προορισμούς, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ανέβαλε τελικά τη διαμονή της εκεί.

Φέτος η κράτηση της σουίτας έγινε αρκετά νωρίτερα, ενώ οι οδηγίες του ζεύγους Μπέκαμ προς τους υπεύθυνους ήταν εξαρχής σαφείς και ρητές. Ζήτησαν τη μεγαλύτερη βίλα του συγκροτήματος, ενώ απαίτησαν να τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια ώστε να μην τους ενοχλήσουν οι παπαράτσι ούτε τα αδιάκριτα βλέμματα άλλων ενοίκων του ξενοδοχείου. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ